Автор Тема: Citroen Saxo 1.1 i  (Прочитано 67015 пати)

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
  • Пораки: 1518
Одг: Citroen Saxo 1.1 i
« Одговори #105 на: 06 Септември 2012, 12:39:06 pm »
diodite ke stojat se dodeka ne se dojdam do maglenki :D a toa ne se znae koa ke bide na slika loso licat ama vo live mn ja otvaraat kolata ke se vidime ke praime muabet :) haha vkusot ''golf'' pa i ne e taka losh i ja bi golf ali ova uleta pred golfot i bidna :D

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20626
« Одговори #106 на: 06 Септември 2012, 12:41:28 pm »
Мое мислење: диодите веќе не стојат ни на Ауди, иако се фабрички вградени, а не па на нешто вака турено. Ноу офенс, али и во мои очи, очајно лошо изгледаат.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
« Одговори #107 на: 06 Септември 2012, 12:43:15 pm »
:D fala na iskrenost ja ostanuem na toa sto e :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #108 на: 06 Септември 2012, 12:46:17 pm »
све хејтери ;D

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
« Одговори #109 на: 06 Септември 2012, 12:48:51 pm »
Ja bi im preporacal da mi poklonat 100 evra da staam maglenki i da ne im bidat ocajno losi u nivni oci :D

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20626
« Одговори #110 на: 06 Септември 2012, 12:51:43 pm »

Абе нормално, твоја кола, твој мерак итн итн... Чим тебе ти праи мерак, се’ друго е излишно...

Мене ми мрчеа за диодите што си ги ставив внатре во кабината, доле кај нозете, вакви биле, такви биле, Чаир, Шутка итн итн... Одма после мене, уште пар клабери го направија истото, а мене ни на крај памет не ми е да ги вадам, пошто мене супер ми изгледаат. На тој што не му се свиѓаат, никој сосила не го тера да става нели?

The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #111 на: 06 Септември 2012, 12:59:40 pm »
Ja bi im preporacal da mi poklonat 100 evra da staam maglenki i da ne im bidat ocajno losi u nivni oci :D

Немој и ти сега со Бугарофилие жити се :)

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
« Одговори #112 на: 06 Септември 2012, 13:55:02 pm »

Абе нормално, твоја кола, твој мерак итн итн... Чим тебе ти праи мерак, се’ друго е излишно...

Мене ми мрчеа за диодите што си ги ставив внатре во кабината, доле кај нозете, вакви биле, такви биле, Чаир, Шутка итн итн... Одма после мене, уште пар клабери го направија истото, а мене ни на крај памет не ми е да ги вадам, пошто мене супер ми изгледаат. На тој што не му се свиѓаат, никој сосила не го тера да става нели?

abe pa ja prifakam i kritiki ja si ja znam kolata i si ja gleam sekoj den toa mi bodese oci dupkishtana grdi sakav da gi zamaskiram nekako i odluciv vaka i deka sam ja finansiram kolava celosno  moram da go gleam najekonomicnoto resenie poso sepak sum i sutdent i imam kola i rabotam pa sve so e ekonomicno mi e dobredojdeno :D da sakav shutka da ja pram lupnam odozdola crveno svetlo neka trepka toa vise e shutka stil
:D
P.S. diodi kaj nozete e isto tuning stvar ne gleam zasto da ne staish ima 3 tipa na luge so kolite ... domakini....tuneri.... full tuneri.... (prvite se onie sto gi cuvaat vo fabricka sostojba) (drugite se za onaka lickanje na kolata so nekoi tuning detali )(tretie se bolni po tunirane sopljeri motori i t.n ) ja i ti spagame u 2 rata grupa :D

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
« Одговори #113 на: 06 Септември 2012, 21:48:39 pm »
izvadeni se diodite :D eve na vas merak .. staviv mreza na dupkite pa vnatresno ke gi stavam vo forma na krug diodite i ke licat bas na maglenki :) mislam deka ovaa opcija ne e cair i shutka :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43640
  • Il Moderatore
« Одговори #114 на: 06 Септември 2012, 21:50:41 pm »
Веќе тераш накај топаана :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6109
  • 69
« Одговори #115 на: 06 Септември 2012, 21:53:40 pm »
Sakav da ti predlozam da ne bidat kako linija, nego da bidat vo forma na otvorot na branikot... Taka ke izgledaat mnogu poubavo...
I ako nesto tebe ti pravi keif, nemoras da go vadis radi toa sto na drugite im se svigja...
Na primer ima eden kup clenovi sto pagjaat u nesves na teshki gluposti, pa nikoj niso ne im rekol...A im se cudam kako moze taka...
Ali oni si znaat...Nekogas pripagjaat i u nesves radi toa da napraat lice nekomu itn...da ne dolzam.. :)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Angel_1.3

• Редовен
  • Пораки: 1472
  • VOLVO C30
« Одговори #116 на: 06 Септември 2012, 22:19:06 pm »
Ako vekje pravish vegi,napravigi vo sporedba so bojata na kolata,crno nema so shto da se vklopuva,a za diodite interesno deluva gi imav i jas,gi iskluchiv poshto ke odea 300eu kazna od dzandarmerijata

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
« Одговори #117 на: 07 Септември 2012, 02:55:15 am »
Sakav da ti predlozam da ne bidat kako linija, nego da bidat vo forma na otvorot na branikot... Taka ke izgledaat mnogu poubavo...
I ako nesto tebe ti pravi keif, nemoras da go vadis radi toa sto na drugite im se svigja...
Na primer ima eden kup clenovi sto pagjaat u nesves na teshki gluposti, pa nikoj niso ne im rekol...A im se cudam kako moze taka...
Ali oni si znaat...Nekogas pripagjaat i u nesves radi toa da napraat lice nekomu itn...da ne dolzam.. :)

pametno kazano u sekoj slucaj.. ali ne gi izvadiv radi forumdziive ovaa idea kako sto se namesteni mi bese nametnata ja ne sakav vaka .. i sea si ja praam mojata idea da si ima mrezicka srebrena a pozadi mrezickatta da dojdat vo krug ili polukrug  toa utre ke vidime kako ke ide  ... i normalno sekoj si ima svoe mislenje 80% e da se kaze nesto drugite 20 se lice  :D ne se zamaram moja e ako sakam i glava od vol ke i staam :D hahah

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
« Одговори #118 на: 07 Септември 2012, 02:57:05 am »
Ako vekje pravish vegi,napravigi vo sporedba so bojata na kolata,crno nema so shto da se vklopuva,a za diodite interesno deluva gi imav i jas,gi iskluchiv poshto ke odea 300eu kazna od dzandarmerijata
zarem kazna i za toa postoi ... bog da cuva   .. vegite se u ton na branikot ama ne mi bea u plan gi staiv zaso mi dadoa karbon folija za mob da go napraam i ja resiv da vidam kako ide toa pa gi ostaiv me mrzi da gi vadam :D

Отсутен Angel_1.3

• Редовен
  • Пораки: 1472
  • VOLVO C30
« Одговори #119 на: 07 Септември 2012, 07:46:11 am »

pa jas i zatoa gi izvadiv zoshto me opomenia,300eu za diodite,i 300eu za zatemnati stakla komplet zoshto nemam ATS