Why, ooo why црвено светлооо ??
А зашто ти немаш фабричко црвено светло под тие тркалцата за климата? Кај мене има, го осветлува тоа навнатре.
btw Дај слики од AUX от, и пофали се за тоа малку. И зошто менуваше трафоа? Што се деси со тие предходните?
Па какво бе момчета? Дреч зелено? Црвено - бела е комбинацијата на светлата во кабината, нормално дека би турил доле црвено светло, кога горе имам бело, а инструмент таблата е осветлена со комбинација од тие две бои.
Имам и фабричко црвено светло под контролите за климата, пред мењачот, ама толку ми е добра камерата на телефонот, па ете, успеале да се фатат и тие
Драстично се послаби во однос на другиве светла, па паѓаат во втор план.
AUX-от си е обичен кабел што ми седи во фиоката, и може да се приклучи екстерен аудио уред на него, не знам шо да се фалам друго
Трафоата ги мењав пошто видов дека има подобри од тие што ги имав. Не дека не работеа старите, ама не „пунеа“ доволно. Со овие сега, појак е интензитетот, и побело е светлото, за разлика од претходно шо имаше појак интензитет во однос на фабричка халогенка, ама маваше нијанса на плаво.
Во што ги стави светленцата доле? Со држачи или поклопчиња се?
ЛЕД лентички, закачени за фабрички панел. Нити посебни држачи, нити поклопчиња
@ osmica, crvenoto odgovara na lancerot, se vklopuva so saltanlata I centralnata konzola.
I mene me interesira kako gi povrza tie crveni svetla??? Imase nekoja kompicirana postapka?
Да си ми жив и здрав
Не беше нишо комплицирано у постапката. 2 ЛЕД ленти, на едната и другата страна, поврзани на контакт. Се’ на се’, работа од 45-60 минути, сосе муабет