Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
ми треба совет околу бојата на колата, should I go green!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Лично мене ми се свиѓа зелена!Само има премногу работа кога менуваш боја.
ако мислиш дека ке ти ја погодат истата нијанса на зелена тогаш go ahead
Фокус РС зелена или Кавасаки Нинџа зелена Со првата сигурно ке биде скапо, за втората распрашај се Како марсовче ке биде зелена
Electric green mene mi se dopagja. Само да не ти ја направи по грешка Baby Green Poo
Malce kasnam ali cestito nova kola i od mene, super e i ja trebase da kupam Puma pred fokusov ali se predomisliv u posleden moment
И јас би плава, со бели линии.
Цитат: Marec на 14 Септември 2011, 15:09:33 pmMalce kasnam ali cestito nova kola i od mene, super e i ja trebase da kupam Puma pred fokusov ali se predomisliv u posleden moment и јас би се предомислил особено поради моторот што го има фокусот , ама не сум пишман задоволен сум од изборот и се надевам ќе се видиме на некој собир да размениме некое мислење Цитат: zeroSignal на 14 Септември 2011, 15:11:24 pmИ јас би плава, со бели линии. мислам дека таа комбинација повеќе би одговарала на фиеста, а инаку плавата боја најдобро стои на Ford Racing Puma, а за тоа ќе ми треба wide body kit, 17 инчни бандажи и спејсери