Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
само што ја изгледав 3тата епизода од 16тата сезона и возат во албанија с65 рр гоуст и требало бентли муслаин ама пошто бентли се откажале не им ја дале колата замена им е 101/југо скала. јадеа гомна демек во албанија можеле погрешно да бидат разбрани ако ги користат зборовите car-демек значело кур и peach демек значело пичка е сеа ова мене појше ме асоцира на нашиот јазик(клакрсон го ребраше хамонд you're a big peach hahaha) и збореа за x5ката на бекам што ја заплени мвр од албански шверцери и ни ја спомнуваат државичкава наша мала на крај ја ограбуваат алфа банка и ги брка полиција малце филмче направиле од тоа а џејмс им изгина у сто кецот го истумбаа у провалија хахаха интересна епизода ја има на финалгеар
Абе ова буцково што го товареа во гепек го позна некој?Мене мноооогу ми личи на Вечифико (на Мањифико партнерот), го имаше по К-15 скечеви, Буба-Мара награди ...
Цитат: marjanot на 11 Февруари 2011, 23:15:16 pmАбе ова буцково што го товареа во гепек го позна некој?Мене мноооогу ми личи на Вечифико (на Мањифико партнерот), го имаше по К-15 скечеви, Буба-Мара награди ...Буцкото е Нино - дебелкото од карпош, симпо. А зборувал со нив и вика: Ептен се штракнати, Кларксон покрај сите тие Мерцедеси, РР и Лендровери, со 101 се возел секаде А ги викал и кај нас, ама друг пат му рекле, сега за сега доста е албанија. А да иначе, посрани биле од албанија и албанците
Gledam deka ima zainteresirani za souto....koj saka neka kaze,gi imam site epizodi od (198.i nekoja do den denes) + site tie emisii so gi pravat izmegu sezonite...se na se okolu 100gb materijal......