Автор Тема: Top Gear  (Прочитано 318314 пати)

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Одг: Top Gear is back!
« Одговори #390 на: 29 Јануари 2013, 21:33:11 pm »
Баталете друго, од Ariel Atom v8 е побрза.

И тоа за 2 секунди!!

цела е од карбон фајбер, веројатно е балансирана тежината перфектно, ѕвер мотор, претпоставувам дека е со EBD за лудачко улетуење у кривини... и то је то

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #391 на: 29 Јануари 2013, 21:43:19 pm »
Штета не е дизел :P

Карботаниум е, некоја нивна измишљотина :)

Иначе Пагани е, исто као за Хамонд, мој фаворит кај супер автомобилите. Штета не работеше кога бев во San Cesario sul Panaro.

Ако летово не одам за Италија, 2014 кога ќе одам на MINI United одам пак да го посетам регионот околу Болоња.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
« Одговори #392 на: 29 Јануари 2013, 21:46:08 pm »
Штета не е дизел :P

:-)

Иначе Пагани е, исто као за Хамонд, мој фаворит кај супер автомобилите. Штета не работеше кога бев во San Cesario sul Panaro.

ја изгледа во светот на фантазиите се заљубив у тоа авентадорот да го ебам авентадорот со 700 и кусур коња.... гледав клипчиња и филмчиња на јутјуб и во фантазиите се проектирав како седам унутра, го пипкам, како мириса.... забегана работа :-\

day dreaming

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
« Одговори #393 на: 29 Јануари 2013, 21:55:50 pm »
И таа фабрика ја промашив, се е во радиус од некои си 20-30км. Ферари, Пагани, Ламбо. Само ја на голема богородица отидов, а баш рачунав да не биде недела, ама не погледнав во католичкиот верски календар дека понеделник им е неработен :)

Иначе Ламбо фасцинантно изгледа, само премногу е голем за мој вкус и звукот на Ферари на пример ми е попривлечен, Ф1 звук.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #394 на: 29 Јануари 2013, 21:59:15 pm »
Иначе Ламбо фасцинантно изгледа, само премногу е голем за мој вкус и звукот на Ферари на пример ми е попривлечен, Ф1 звук.

Исто исто..

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54953
  • Махер
« Одговори #395 на: 29 Јануари 2013, 23:06:10 pm »
Баталете друго, од Ariel Atom v8 е побрза.
Тоа сакав да кажам. А тек рачунај следните (милион) поспортски верзии што ќе ги вадат. Има да покоси се што ќе најде!

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22217
« Одговори #396 на: 01 Февруари 2013, 13:03:55 pm »
1.I posle godina dena pauza TG seuste vo krug go vrtat istiot koncept na epizodi i mislam deka e vreme za promena.

2.Pocnuvam realno da se somnevam vo verodostojnosta na vreminjata postaveni i od testiranite avtomobili i od gostite:
- Pagani Hyuyauyuyira kosta 800.000 funti i mozno da im dadena testiranje pod "uslov" da ostvari najbrz krug. ( slicno kako i Veyron SS i nekoi drugi retki auta).

- Tom Kruz i Kameron Dijaz senzacionalno gostuvaat po prvpat vo TG i Kameron osvojuva prvo mesto na TG stazata..za posle da bide pospora samo od T. Kruz.

Nigga please.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29608
    • CARclub.mk
« Одговори #397 на: 01 Февруари 2013, 13:06:28 pm »
Top Gear е доволно голема институција за да не мора да зависи од никој, па соодветно на тоа нема зашто да молат за коли, ни па да прават на-ти-дај-ми.

А дека стануваат досадни и предвидливи, стануваат.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #398 на: 01 Февруари 2013, 13:09:30 pm »
Се гледа брзината на самите возила. За гостите незнам ги скокам тие делови во 99% од случаите.

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #399 на: 01 Февруари 2013, 13:10:17 pm »
Top Gear е доволно голема институција за да не мора да зависи од никој, па соодветно на тоа нема зашто да молат за коли, ни па да прават на-ти-дај-ми.

Ne bi rekol.
Koga trebase da se testira edno staro Ferari, Klarkson rece deka BBC ne moze da go plati osiguruvanjeto za taa kola da bide vozena na staza...duri i sporo. Zatoa samo ja snimaa vo mesto.

Gostite se slicna situacija..

Се гледа брзината на самите возила.

Nisto ne se gleda.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #400 на: 01 Февруари 2013, 13:11:14 pm »
250 ГТО. Ипак колата вреди од 35 милиони евра. Немора да значи дека немале толку пари, туку дека не им се исплати да дадат толку пари за таа работа.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
« Одговори #401 на: 01 Февруари 2013, 13:15:37 pm »
ТГ е институција, така да не ми е логично да бидат условувани, особено не од Пагани кои се мал произведувач без големо влијание.

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #402 на: 01 Февруари 2013, 13:20:12 pm »
Togas bravo za Kameron Dijaz i dvapati bravo za Tom Kruz i tripati bravo za Matt Leblanc.
Site holivudski zvezdi koi na svoeto gostuvanje osvojuvaat fastest lap.

Im sorry, i dont buy that.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
« Одговори #403 на: 01 Февруари 2013, 13:22:56 pm »
Абе за овие голема работа кој колку извозел, шоу е тоа ништо чудно да немаат врска времињата, особено на холивуд звездиве. Ама па кој се потресува за нивните времиња? :)

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #404 на: 01 Февруари 2013, 13:29:25 pm »
Shou e celata emisija...