1.I posle godina dena pauza TG seuste vo krug go vrtat istiot koncept na epizodi i mislam deka e vreme za promena.
2.Pocnuvam realno da se somnevam vo verodostojnosta na vreminjata postaveni i od testiranite avtomobili i od gostite:
- Pagani Hyuyauyuyira kosta 800.000 funti i mozno da im dadena testiranje pod "uslov" da ostvari najbrz krug. ( slicno kako i Veyron SS i nekoi drugi retki auta).
- Tom Kruz i Kameron Dijaz senzacionalno gostuvaat po prvpat vo TG i Kameron osvojuva prvo mesto na TG stazata..za posle da bide pospora samo od T. Kruz.
Nigga please.
Концептот е тој, уште е добар. Не одличен, но добар. Исто така, сметам дека за да се дојде до заклучок дека концептот на шоуто е истиот, мора да ја изгледаме 19-та сезона, комплет, по мое.
За времињата, исто така не се согласувам - зошто кога оригиналниот Вејрон за прв пат се појави на стазата, не успеа да го симне од врвот Ареал Атомот? Колку време го чекаа, се сеќаваш, нели? Плус, еден Ареал Атом или Гамперт Аполо се најдоа на врвот - мислиш дека тешко дошле до тие автомобили?
А за гостите, и јас се сомневам - се зависи до "величината" на ѕвездата. Има вљубеници во автомобили стварно што може да извадат одлични времиња, ама, сумливо е. Имам и приметено, круговите кои "се бројат" чат-пат и ги монтираат, во зависност од тоа колку добро се покажал гостинот во одредена делница. Го имам видено Стиг на совозачко седиште за време на тие кругови, во само еден дел од патеката, мислам дека беше Хамерхед. Ако ја најдам таа епизода, ќе пишам.