Se prijavuvam jas ziv zdrav stignav ne utepa nevreme od posle debar do pred struga skoro. Ne me bolat noze minimalno mi se vospaleni. Za vrakanje ke si odam so kola zasto tocakot mi go izmi voda i ne e bas za vozenje 180 km za nazad krcka cel treba da se podmacka. Inace tie sto ke se vrakaat so tocaci ke odat preku kicevo nema od kaj debar da odat. Mislev deka preku Debar e dosta polesno za vozenje ama se izlazav, mnogu ugornici ima i plus 30 kilometri vozenje. Sleden pat preku kicevo
)
прво и основно, браво за храброста и успехот. да извозиш толкава релација, стварно треба да имаш добра кондиција. не е зезање да се извози тоа. јас на точак од лисиче до железничка неможам да извозам, ке ми падне јазикот до меѓу мадиња.
второ.. (малку ремет)... абе како може да не знаеш од каде е подалеку и по стрмно за возење? во која држава живееш бе алоооо... македонија е мала земја. свашта... а ке речеш правник, многу работи знае...

значи мајтап беше... уште еднаш, ти честитам за успехот... сега да чекаме некој втор подвиг кај што ке возиш меѓународно?