Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Низ град ќе имаш корист се додека не се качуваш многу по тротоари и избегаваш улици со дупки. Гумите за низ град имаат поголема контактна површина, што значи дека многу подобро ќе кочат и ќе издржат поголема брзина низ кривина пред да пролизгаат. Имаат и покрута конструкција што има дава понизок отпор на тркалање што ќе ти овозможи да постигнеш поголема брзина со помал напор.Еве ти водич http://www.performancebike.com/bikes/Content_10052_10551_-1_RoadTiresGuide
Тој ако воопшто вози кола низ град. Него дечки, деновиве ќе почнувам да го фарбам точакот... Па ако може предлози за фарбањето... Каква боја да купам. Ми треба прајмер (основна боја) и некоја металик боја.... Дали да купувам боја во конзерви па да прскам со пиштол, или ќе бидат доволно спреј-конзерви купени од бои и лакови ? Овие вториве некако све ми изгледаат дека ќе почнат да се лупат... Па би сакал да чујам ваше мислење. Данкензи.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“