Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Max Speed: 103.68 km/h
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Не го гледај тоа, малце грешка е гледај на 2 км колку е рачунај плус уште нешто. Ова до Тетово фаќа око вкупно 80 км. Со пинарелото претпоставувам?
Би дал едно кругче со тоа ѕверче некогаш?
Со Фиц и Спенсер се возикавме малцеhttp://sportypal.com/Workouts/Details/3116692?key=dc55b570f9078f86024fc63e2ba300bef8f0e131&ms=0
Знам знам, јас сум 180 висок, така да 56че ми е таман рам, е сега седиште волан тоа друга работа. Башка немам спд патика
Не е проблем, што повеќе тоа подобро Следна вожња е во петок ако е убаво времето. [/quotЦитат: Tome-Colt на 07 Мај 2013, 21:43:49 pmНе е проблем, што повеќе тоа подобро Следна вожња е во петок ако е убаво времето. А ако сте за прав off road , да ви покажам пар стази на Водно? Дарко
Не е проблем, што повеќе тоа подобро Следна вожња е во петок ако е убаво времето.
Дарко, Томе и Фиц првпат се спуштаа офроуд, и тоа многу кратко... насмевка од 6ка од 6ка, следен пат исто сакаат Така да, рано им е за ептен јаки патеки