Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Девојка ми има ваков тип на велосипед, не конкретно овој од сликата ама во овој стил е од друг бренд само. Прашањето ми е, дали може да се смени некако оската со ланецот и сонцето и да се наместат брзини на него, дали има човек што го прави тоа во Скопје или ќе треба сам да импровизирам?
Ти благодарам на одговорот, ќе се слушнеме.
Цитат: Makedons на 19 Мај 2025, 15:44:05 pmТи благодарам на одговорот, ќе се слушнеме.Види ако налеташ на комплет нексус мењач. (со се осовина, итн)Друга опција, да се стави поголема ѕвезда и друг ланец, па ќе дојде полесно за вртење. (ако ти е тоа планот?
Bev vcera do Cycle palas gledav tocacinja ama treba petok ili sabota da pretrcam so nevestava taa e problem so visina pa da vidime sto kje ima za nejze. Fin usluzliv decko beshe tamo dade popust za gotovinsko plakjanje pa kje vidime. Nego edno ne mi e jasno kako laik za ovoj sport pa ako moze malce pomosh. Znaci tocacive cisto kje bidat za amatersko vozenje niz grad do park lokal. E sega gledam gumive ima modeli so debeli siroki kramponki ima edni so dosta potenki i pomal krampon i edni tenki skroz mazni kako na formula. Aj ovie maznive gledam deka se za trkacki tocaci ama za ovie drugive valjda bi bilo poarno sto potenka guma polesno bi se dvizel tocakot ?
Од тие што носат од горе, не јадеш леб. Јас начекав женски точак (крива средна шипка), макс марка за 3500 од карпош. (Плус нови гуми и светла). И да го украдат, да не ти е криво. Туку, дај некоја слика/линк од точаците. 200евра е примамлива понуда.
https://www.facebook.com/share/12LEwUjiesj/Ovde cyclo palac forumdzija mi gi preporaca. Cenite sto im se tamo za kesh plakjanje odma idat nadole po skoro 3000 denari od tocak dava popust i mi napomena ako nesakam fiskalna moze uste po 1000 den plus nadole. Normalno pismena garancija dobivas. Mene mi odgovara cenata samo uste da pretcam so zenami da odbere i da udram potpis Imaat golem izbor deckite ovie DOOK sto mi gi preporacaa imaat so poslaba i pokvalitetna oprema na niv taka da izborot e tvoj a cena malce varira mislam deka 1500-2000 den beshe da zemes so pokvalitetna oprema.29" se nekade 18000-20000 den bez popustot27.5" sitno nesto poevtini26" imas od 12 do 17000 denariOva se ceni sto se na raft bez popust. Plus kolku sto razgledav ima dosta oprema delovi.Vakov bi zemal za maliot i zenami 26kihttps://www.facebook.com/share/r/1Fw8ejDLM4/Za mene nekoja 29ka kje si odberam.