Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: AllMightyMe на 26 Август 2013, 21:34:19 pmБордот во 147 е скоро идентичен со реалната потрошувачка. Искрено немам нерви на автопат да возам под 120-130, за разлика во пола литро гориво на 100 км. По мене 150 км/ч е таман ако условите го дозволуваат.Кај мене тотално не е, но константна е разликата
Бордот во 147 е скоро идентичен со реалната потрошувачка. Искрено немам нерви на автопат да возам под 120-130, за разлика во пола литро гориво на 100 км. По мене 150 км/ч е таман ако условите го дозволуваат.
Немој да мислиш, знај дека кај другите покажува точно Барем кај јапанциве, според лично искуство, Тојота, Хонда и Мицубиши имаат исклучително веродостоен борд компјутер.
Вчера ...Велес-Скопје и назад, Велес - Девебаир и назад !Тргнав со полн резервоар, го допнив на Лук Оил на Враканје во Велес.Поминати 371 км, наточени 21,4 литри.Просечна брзина на борд за поминатата километража, 83 км на час.
Nasiot skapan dealer na Skoda vakvo nesto nema. 2719kM so 80EUR !!!!!!! Steta sto ne moze da se kupi.http://new.skoda-auto.com/en/models/citigo-cng