Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Како оди време, изгледа BMW ќе зимам наместо Јагуар. ))
Со овие песни гарант ќе троши повеќе, затоа не ги слушам. Многу фтора че му ја клавам@Simo - Carrier159 со педал до метал ја вадиш оваа потрошувачка од погоре?
Купи си фиатка додека е со време 😁Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
Ааахаха, има една и за тебе! @Simo - Carrier159 !(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
До Неготино и назад со 10-15 мин работење во место(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
Цитат: riki_staff на 18 Февруари 2022, 23:30:14 pmДо Неготино и назад со 10-15 мин работење во место(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my MAR-LX1A using TapatalkШто не се јави на по една ж'та Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Цитат: stavrov на 19 Февруари 2022, 01:45:51 amЦитат: riki_staff на 18 Февруари 2022, 23:30:14 pmДо Неготино и назад со 10-15 мин работење во место(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my MAR-LX1A using TapatalkШто не се јави на по една ж'та Sent from my SM-N975F using TapatalkТогај ќе почне да троше и нема да слика ништо за на форум.
Цитат: loopz на 18 Февруари 2022, 23:22:03 pmКако оди време, изгледа BMW ќе зимам наместо Јагуар. ))