Denes imav nekoj saat sloboden i bev niz grad pa otidov do skoro site prodavnici da gi vidam gumite i da slusnam nekoj sales speach

Barumot uste novi mi izgledaa kako da nemaat dlaboka sara.
Tigarot mnogu plasticen interesna sara ali i samiot prodavac vo Olimpico mi kaza deka ke brka rab niz grad ali da ne ocekuvam performansi posebno za kocenje so nejze.
Bf Goodrich uzasno grda sara deluva podobro od Tigarot i po ocenki i se Olimpico dava 2god garancija drugite 1 godina.
Uniroyalot mi dadoa extra cena vo Multibrand, 11400den sto e 1000den poevtino od Ceres i nekojsi 700 od E gumi i mislam deka za taa guma e epten dobra ponuda.
Se mislam pomegu Tigar i Uniroyal.
Tigar zaradi cena

Uniroyal zaradi reviews i dobar deal kako za takva guma i najvazno sto taman ke gi testiram kako ke bidat zasto posle i na Lancerot da gi kupam, taka da ke mu dojde kako test iako vo dve razlicni dimenzii razlicni ke bidat i svojstvata.
Mislam deka e dobar deal Uniroyalot zs za taa cena ima Bf Goodrich Firestone a premium modelite se od 3000 nagore razlika za set na gumi zboram.
Interesno sto site prodavaci (pa i tie sto ne gi prodavaat) gi znaat kako vrvni gumi za vlazni kolovozi.
Imam vreme za odluka do cetvrtok zs togas ke imam sloboden den za toa.