Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ете ќе излезат и Continental PremiumContact 6 за луѓето кои возат 15-ки бандажи http://www.continental-tyres.co.uk/car/media-services/newsroom/premiumcontact-6Барем поубаво изгледаат од PremiumContact 5, ако ништо друго...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Замисли да си кола и да ти вградат плин
Тојо треба да се одлични гуми, но овие кај нас имаат сомнително ниски цени. Сигурно не се јапонски, се кладам дека се некои кинески срања што сакаат да се пробијат со име. НЕ знам, дај боже да грешам
Toyo R15 4,950 квалитет нз.непроверена работаКако што кажа дечкото Еуроимпекс се застапници
За Continental PremiumContact 6 дали некој знае кој и кога ќе ги носи кај нас и дали се очекува поскапа цена од ЦПЦ5 ?Би сакал да пазарам за летоска, или да видам ако старите ЦПЦ5 бидат на „акција“ ?Прошлите ги купив од Церес, ми дадоа најпристојна цена.
За Continental PremiumContact 6 дали некој знае кој и кога ќе ги носи кај нас и дали се очекува поскапа цена од ЦПЦ5 ?
Цитат: AUUU на 01 Февруари 2017, 12:52:01 pmЗа Continental PremiumContact 6 дали некој знае кој и кога ќе ги носи кај нас и дали се очекува поскапа цена од ЦПЦ5 ?Најверојатно ќе се иста цена судејќи според зимските TS860 кои ги наследија TS850, а беа иста цена како нив.