Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Кога ќе ви се избуши гума, барате да ви ја залепат на „стариот“ начин, класично со лепенка (со демонтажа на гумата) или одите со чеп? Знам дека со чеп е побрзо ама не сум сигурен дали е најдобро, ваши искуства?
Цитат: Deni на 20 Септември 2023, 13:09:57 pmЗначи Ханкуки во оваа класа се фантастични, рамо до рамо со премиум брендовите, често и подобри од нив. Goodyear како и секогаш веројатно најдобри во се. Штета што не видовме Континентал ама затоа Michelin беше тука и докажа дека премиум гумите немаат магично стапче и не можат да постигнат се. Фалкен се класично просечни, Клебер мама си ибале, рамни се на Ханкукот, не се заебанција. Вредштајн слично како Фалкенот, изгледа таму кај што ги дизајнираат врне 365 дена, 23 часа и 15 минути.
Цитат: Tischläufer на 20 Септември 2023, 21:18:22 pmЦитат: Deni на 20 Септември 2023, 13:09:57 pmЗначи Ханкуки во оваа класа се фантастични, рамо до рамо со премиум брендовите, често и подобри од нив. Goodyear како и секогаш веројатно најдобри во се. Штета што не видовме Континентал ама затоа Michelin беше тука и докажа дека премиум гумите немаат магично стапче и не можат да постигнат се. Фалкен се класично просечни, Клебер мама си ибале, рамни се на Ханкукот, не се заебанција. Вредштајн слично како Фалкенот, изгледа таму кај што ги дизајнираат врне 365 дена, 23 часа и 15 минути.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
@Deni кај мене не се гледа ништо ни вака, ни преку "open image in new tab", Tapatalk не користам (не сум навикнат).
najmnogu ponudi za allseasons po internet portali niz eu:1.NEXEN NBLUE AS2.GOODYEAR VECTOR 4SEASONS3.KUMHO SOLUS 4S4.HANKOOK KINERGY 4S5.MICHELIN CROSSCLIMATE6.VREDESTEIN QUATRAC PRO7.BRIDGESTONE WEATHERCONTROL8.FALKEN AS 8.NANKANG ALLSEASON9.PIRELLI CINTURATO10. CONTINENTAL AS11.TOYO CELSIUS12.DUNLOP SPORT AS13.FIRESTONE MS14.KLEBER QUADRAXER