Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Другари, кој Hankook Ventus e подобар, Prime4 или S1evo2.Има ли воопшто некоја разлика освен тежински индекс?
Не знам зошто би одел на др место кога во цената ти е вклучено и промена.Инаку како фирма се мн коректни и дирекни увозници на Сава, од лично искуство.
- besplatna isporaka niz MK- prizvedeno vo EU- promena i balansiranje za SKopje vo ovlasten Goodyear VULCO servis ... 150 den / guma- fabricka garancija od 3 godini
Decki fabricki mp3-kava mi nosi 110/70-R13…bi sakal da i stavam malku posiroki primer 120/70-R13, ama mi e strav da ne zakacuva negde, moze li nekoj sto se razbira da proveri po toa calculatorite na net dali e vo dozvolenoto otstapuvanje...😁
Цитат: Roci на 30 Мај 2022, 08:44:40 amDecki fabricki mp3-kava mi nosi 110/70-R13…bi sakal da i stavam malku posiroki primer 120/70-R13, ama mi e strav da ne zakacuva negde, moze li nekoj sto se razbira da proveri po toa calculatorite na net dali e vo dozvolenoto otstapuvanje...😁Фабрички треба да е 155/70-13 ?