Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: ace-106 на 14 Јуни 2011, 14:33:22 pmСекаде се сменети Рики пишав погоре и на дисплеј,и на радио,и на вентилација,и на команди на волан секаде,1 недела се заебавав со тоа До душа едно 3-4 дена ја возев така шарена,али нема везе не кажувам на никој Браво браво... алал да ти е... јас никад не би се нафатил.. многу заебанции а и ризик јак и мила душа
Секаде се сменети Рики пишав погоре и на дисплеј,и на радио,и на вентилација,и на команди на волан секаде,1 недела се заебавав со тоа До душа едно 3-4 дена ја возев така шарена,али нема везе не кажувам на никој
Браво Аце, тоа е тоа, пицајзла до крај. Поштовам вакви работи многу. Јас сум менувал светилки на тастатурата за ми свети исто со мониторот и куќиштето You gotta do what you gotta do!
Супер ти испаднало,ми се допаѓа!
Помаранџесто испаднало на сликиве. Па и на радиото сменил, во тон да е. Така треба!
Абе неонско бело... по ШИК е
Јас сум во план бели да ставам секаде, може ли некој да ми каже кај да најдам диоди, и дали се различни типови или за сите возила се исти.
Цитат: chlink на 22 Јуни 2011, 18:27:47 pmЈас сум во план бели да ставам секаде, може ли некој да ми каже кај да најдам диоди, и дали се различни типови или за сите возила се исти.Мики, најсигурна и најчиста работа во логин сиситеми... и они знаат какви се тие за шалтабла
Много лепо А шалт таблата како свети ?Готово видов, назад било Браво