Зошто така мислиш Џиџи?
Хахаха, а зашто ти мислиш дека заебал работа ? 
Па затоа што забегал од стандардните нормативи, пропишани од фабрика. И сам си кажа дека има разлика кога вози 190 му покажува 200. Јас мислам дека тоа не е баш во ред за колата. Ај баш пиши, сакам да знам зошто мислиш спротивно.
A бе точно е тоа што го кажуваш, ама у случајов ситуацијата не е стандард т.е. го има модифицирано возилото во поглед на висината, тежиштето, амортизацијата и тн., што значи створени се нови поинакви услови за разлика од фабричките. Ако ги оставел оригиналните тркала, можеби ќе му фаќале на крилата или сл., како и да е - разлика од 3% во однос на фабичките е малтене ок, не треба толку слепо да им веруваш на некои медиуми дека си се заебал ако си направил така и ако си се заебал (на пример било дозволено 2%, значи 1% ти бегаш од фабричките препораки и тоа е толку страшно?) - си се заебал за stock кола, а не со поместено тежиште. Ако ставел 215/50-15 = поголемо (непотребно) триење, поголема потрошувачка, поспоро забрзување, а тоа што греши километражата за 3 км/h на 100 зар е толку трагично, кога знаеш дека и онака сите грешат во однос на GPS и тоа за повеќе од 3-5 км/h на 100. Сметаш дека GPS от на таа брзина не греши?

Поентата ми е дека не е толку трагично тоа што го направил, туку напротив по мене е логично! Незнам, ама можда и ја би играл така...