Во Македонија, за МЕНЕ лично, постои само Порше Македонија како овластен сервис ...
Овие останативе, кои не знаат како да извадат маска, за да средат клима, далеку се од овластен сервис ...
И јас го мислев исто како тебе до пред некое време, ама да знаеш има луѓе кои си ја знаат многу подобро работата само што немаат такви сервиси наредени внатре со плочки од кои од подот можеш леб да јадеш. Се разбира муштериите паѓаат на такви работи.
Би било добро модераторите да отворат една ваква тема и муабетиве таму да се преместат затоа што му ја напраивме кармакараша темава на Томи.
Не "паднав" на таква работа ...
Оценка дадов од целокупниот впечаток, прием на возило, ажурност, известување за проблем ...
Можеа да ме одерат мене лично, мислев дека е сензорот за масло кој сигурно чини 3 пати повеќе од таа брава ...
Ми рече, АКО САКАШ, смени си ја ...
Ме упати каде да ја нарачам, и не ми зедоа денар луѓето ... Ме примија и преку ред ...
Не знам, сега за сега, задоволен сум од нивното однесување кон мене како потрошувач, и кон возилото како објект на сервисирање ...
Ке побарам да ми ја вратат старата брава и ке ја сликнам доколку ја добијам назад ..