Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: M.Meskov на 26 Октомври 2015, 19:35:53 pmПа колку сто знам има нешто намачкано под бојата ама тоа е заштита од корозија и е цврсто зато и тропа, Пласти дип било како гума па затоа сакам да пробам ама работата е дали ке се излупи за месец - два,таму камчињата силно удираат.Нешто вакво ти треба, не знам дали ќе се најде тука или по ибеј...http://novline.trustpass.alibaba.com/product/116043345-102966756/OPEL_ASTRA_LOCKERS_CAR_WHEEL_ARCH_PROTECTION_.html Kako ne sum go videl ovoj post dosega. E bas vakvo nesto mi treba, mu pisav pa ke vidime kolku ke fati i dsli moze da se dostavi vo Mk fala
Па колку сто знам има нешто намачкано под бојата ама тоа е заштита од корозија и е цврсто зато и тропа, Пласти дип било како гума па затоа сакам да пробам ама работата е дали ке се излупи за месец - два,таму камчињата силно удираат.
На другарче од Словачка А4. Целата процедрура нанесување Пластидип од страна на професионалци го чинело 800 евра(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Dupli во Хубо, Kинески во Автолидер во Чаир, Motip во на Samad дуќанот на рузвелтова спроти Concept 37 кафичот (мапс на гугл знае).