Автор Тема: Студентски домови vs. цимерство во стан - препораки, совети  (Прочитано 10773 пати)

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Мартин само едно да ти кажам,колку ќе ебеш брат по студентски домови,толку ни на сон нема да изебеш ако си земеш стан..

Мене ова ми е и те како важна ствар,сеа зависи од тебе..;D ;D
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17594
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Едо ти женска си имаш, ќути да не чита форум :D

Ќе се најде нешто и во стан. Прашање е ако забегам многу по таа работа во студентски, дали ќе завршам воопшто факултет.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34146
  • Таков е животот... јебига
Хаха Едон, абе кој тоа ебел по студентски домови? Нека не те лаже. Стан си е права ствар за ебење, нема дискусија тука.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8535
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Даси имаш стан девојчињата од студентски се кај тебе ќе идат. Па и на преспивање. :D

Да не прајме безвезе муабети, ако те бива и ваму и таму ќе ги прајш партали.

Мое мислење е првата година да си идеш во студентски за да видиш како идат работите, да се уклопиш. Пшто кога си во студенстски повеќето работи ти се организирани. А кога ќе влезеш у шема после прави како ќе ти биде боље.

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
@chlink +1 Нека проба, па нека види од двата залака по малку..Ако не му е убаво, нека бега на стан..

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7340
Мартин, како почнале со советиве, гледам дека ке завршиш дипломиран ебач, студент тешко ...

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
Многу работи се променија и многу различни комбинации ми излегоа во изминатиов период но на крај завршив со дилеми и планирања - барем годинава ќе ја поминам кај Хотел Карпош со цимери.

Имав шанса да седам со сестра ми во една гарсоњера во Аеродром која излагаше околу 130 евра месечно со сметки комплет, ама јас сакав да искусам студентски живот со цимери и откажав тоа. Сега ќе плаќам 90 евра со сметки каде ќе ми биде 15 минути подалеку до факултет отколку од Аеродром, ама ќе трпам зошто ја си бирав.

Сеа главното: сакам да се заблагодарам на сите што дадоа совет и се потрудија да ми помогнат. Од 10ти септември сум во Скопје перманентно па и многу почесто ќе се гледаме по собири и пива и Вера и *друго женско име* ;D

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
таманка си и за на веро и за на пиво :)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11751
  • Архитект
Одлично!

Супер место за студент.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55048
  • Махер
Многу работи се променија и многу различни комбинации ми излегоа во изминатиов период но на крај завршив со дилеми и планирања - барем годинава ќе ја поминам кај Хотел Карпош со цимери.

Имав шанса да седам со сестра ми во една гарсоњера во Аеродром која излагаше околу 130 евра месечно со сметки комплет, ама јас сакав да искусам студентски живот со цимери и откажав тоа. Сега ќе плаќам 90 евра со сметки каде ќе ми биде 15 минути подалеку до факултет отколку од Аеродром, ама ќе трпам зошто ја си бирав.

Сеа главното: сакам да се заблагодарам на сите што дадоа совет и се потрудија да ми помогнат. Од 10ти септември сум во Скопје перманентно па и многу почесто ќе се гледаме по собири и пива и Вера и *друго женско име* ;D
Комши, а да се запишеше на Електро-Машински-Финки...? :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда

Море фати книга да учиш... земи Статистика од Славе Ристовски да читаш таму не туку ми спомињај пива тука и слично....

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7080
Немој не спомнувај Статистика и Славе ...... ми побеле косава....

најироничното е тоа што си го мразел на факс, тоа и после ќе го работиш ;D ;D ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Хаха знам, тоа и го работам во моментов ;D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
Комши, а да се запишеше на Електро-Машински-Финки...? :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Џабе пари ќе дадам за упис.

Море фати книга да учиш... земи Статистика од Славе Ристовски да читаш таму не туку ми спомињај пива тука и слично....

Чекај бе сеа, уште ситно ми остана да се одморам. :D

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498

Џабе пари ќе дадам за упис.

Зашто бе?