Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Inter1 на 02 Мај 2018, 12:37:20 pm99% toa ke e problemot i resenieto ) Denovive ke iscistam filtrite, malku dezinfekcija i toa e toa Малку оопрецизен да бидам, мада некаде имав пишувано.Под ветробран, има канал за вентилација и одвод. Кај меганот има и црева натакнато да ја спроведуваат водата. Тие црева се запушиле и некако водата од каналот навлегува во кабина и ги мокри теписите, кои смрдат. Зошто одвреме на време не знам, но затоа немав направено муабет во сервис за проблемот. Само филтер ако менуваш нема да го решиш проблемот, мора подетално да се испита работата.
99% toa ke e problemot i resenieto ) Denovive ke iscistam filtrite, malku dezinfekcija i toa e toa
@Roci probaj vaka
Ekipo deneska sakam da smenam filter za klima, pa me interesira nekoj gledam koga menjavaat gi prskaat filtrite so nekoj osvezuvac/spray/parfem ili bilo sto, nekoj stavaat i elkicki ko za na retrovizor vo filterot vnatre, demek ubavo da mirisa koga ke ja ukl klimata, pa me interesira pametno e takvo nesto ili da ne pravam glupost ( mene se mi se vrti vo glavata deka od toa mirisot moze da stane lepliv filterot i poveke da sobira prasina od potrebnoto ) i samo da si smenam nov filter?
Ime/link od toa wurth?
Slusaj ama i logicki e deka nemoze vakvo cudo da trae mn, oti se znae cel sprej se sprica naednas i tolku e, ne e ko osvezuvacine po doma na odredeno vreme so prskaat po malku pa da trae non stop