Автор Тема: Фелни (Бандажи)-Дискусии, искуства, упатства, желби  (Прочитано 720622 пати)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11744
  • Архитект
Еј ако најдите бандажи 13 ки вакви и јас сум заинтересиран за матиз.

Иначе тоа растојани го има и Свифт како мојот. 4х114.3  За нив има алу. бандажи фабрички 13ки. Мислам дека тие се топ замена за Матиз.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43787
  • Il Moderatore
Еден ваков и ќе фршти Матизот

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/544792_350901091641597_138190292912679_1033284_192452761_n.jpg[/img]
Аха, еден за предна и еден за задна оска! Пошто е широк колку матизот :D: :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен VTR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 733
Evolution бандажите каде се произведуваат ???

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 3907
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
Еј ако најдите бандажи 13 ки вакви и јас сум заинтересиран за матиз.

Иначе тоа растојани го има и Свифт како мојот. 4х114.3  За нив има алу. бандажи фабрички 13ки. Мислам дека тие се топ замена за Матиз.
ја прашував за матиз фабрички алуминиумски. прашав у диро, да ми ги нарачаат, да ги дочекам, да ми ги монтираат, башка некој попуст од 15тина %, ми рекоа дека ќе ме кошта околу 650-700Е... WHAAAAT???

400 евра за астрата ми беа комплет доплата бандажите...

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11744
  • Архитект
За 400 € ќе купиш пола Матиз, а не само бандажи.
Или пак за тие пари, ќе земиш OZ некој тркачки тешки 600гр.
:D :D

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16724
  • Keep it 100

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
На овој бандаж може да му се стави 185 гума без проблем

http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=405951

А овие да се фарбаат само бели, или црни

http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=180478

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Fic_cc, „олабај“ го малце овој дизајн на бандаж, почна да ми стануе она.. „наах, ништо нарочито“ :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Keep it 100
Овој е најнов дизајн бе, излезе пред една недела, кога ти здосади жити се :D

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Мислев на ваквите „fork style" бандаши, не конкретно на овој ;) Ај не дизајн, повеќе одговара „стил“, олабај го стилов ;) дај сеа нешто вака:

Цитат
Remarkably, the c111′s largest size measures 11″ x 23″ and weighs only 26 pounds. Comparably, the average weight of a cast 23″ SUV wheel is double the weight.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Keep it 100
Аууу одвратни ми се овие

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Quoted text matters овој пат.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Keep it 100
ОК тоа, али 23 инча само на кочија пасуваат

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Тоа е најголемиот, а инаку од 19-ки почнуваат.  Карбон бандаш е кул бандаш, тоа сакав да кажам (па нека е и ружен) ;)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Keep it 100
Не можам ја така, ми ги дупна очиве. Дај конкавен и карбонски па да одам во кревет со него ;D