Автор Тема: Фелни (Бандажи)-Дискусии, искуства, упатства, желби  (Прочитано 720487 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43786
  • Il Moderatore

Баш ме занима квота за 19-ки со 225/35 или 245/35 PilotSport 2 или SportContact3...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29718
    • CARclub.mk
Многу.

:D

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
На 12 или 24 рати ..... :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Need4Speed

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 533
  • VW in my heart
Simo,kolicevo ti e sverka na trkala,mnogu mi se haresva posebno felnite :)

Отсутен Need4Speed

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 533
  • VW in my heart
ili ti sakas da go napravis vakvo,ne sum videl sto imas u garaza

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Ете ги моите во потпис 166-ката, со сребрени 17“ бандаши и стилото со 16“ црни бандаши. Инаку за тие OZ Superturismo GT во 18 или 19 верзија би бил заинтересиран :) Инаку бојата и моделот на колата е иста. :)

Отсутен IvO

• Редовен
  • Пораки: 1676

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55019
  • Махер
Немојте црни бандажи случајно на оваа кола...

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Мене ме бендисуваат овие титаниум блек, не се ќумур црни, ама вакви и` лежат ко` шамар на будала....

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10974
  • 430i
Види ги титаниум блекот и види ги во потписот твоите и тоа 17-ки. Бојата и формата додаваат 2 инча во дијаметар :)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Немој само 19ки, overkill е. И со 17ки одлично изгледа, јас максимум што би идел е на 18 ;)

Иначе бојата на бандажите ми е одлична, остај го ти Дени.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Да да, 19-ки се оверкил за нашиве патишта. Ама ко` што вика Марјанот, ако се темни, ко 17-ки ќе личат, знам со стилоно, коа ги офарбав, ко` 15ки да се.... :( Ај и онака само барјам на памет си праам.... пари се нема за бадаш, можда гуми летни ќе зимам сезонава, тоа значи некои 700-800е у најава, ќе се нема за бандаш...

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3465
За било што.
Зеро да не знаеш отприлика колку пари идеа ОЗ-то во пнеуматик?

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29718
    • CARclub.mk
Зависи од модел до модел и димензија до димензија. Најдобро на лице место да си прашаш.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Или јави се :) Побарајте попуст, сигурно ќе ви дадат нешто.

За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.