Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Leonid на 06 Декември 2020, 12:15:51 pmЦитат: KaZaN на 05 Декември 2020, 21:40:27 pmИмам многу облека за машко дете. Од 0 до 5 години. Спакувана во ќеси и кутии. Има јакнички, блузички, бодиња и што уште не. Во моментот кога престанала да се користи е испрана и спакувана. Ако му треба на некој, нека повели.Подигнување од населба Бутел.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Mi 9T ProОтиди до детско село во Ченто,или домот за деца без родители во Капиштец, ќе ги израдувашГи ставив по групине на FB. Се најдоа неколку луѓе заинтересирани, верувам ќе ги дадам на право место.Фала у секој случај.
Цитат: KaZaN на 05 Декември 2020, 21:40:27 pmИмам многу облека за машко дете. Од 0 до 5 години. Спакувана во ќеси и кутии. Има јакнички, блузички, бодиња и што уште не. Во моментот кога престанала да се користи е испрана и спакувана. Ако му треба на некој, нека повели.Подигнување од населба Бутел.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Mi 9T ProОтиди до детско село во Ченто,или домот за деца без родители во Капиштец, ќе ги израдуваш
Имам многу облека за машко дете. Од 0 до 5 години. Спакувана во ќеси и кутии. Има јакнички, блузички, бодиња и што уште не. Во моментот кога престанала да се користи е испрана и спакувана. Ако му треба на некој, нека повели.Подигнување од населба Бутел.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Mi 9T Pro
Ако некој смета дека може да искористи пар стари дискови + плочки, да ги проучува или какви и фетиши да има, слободно нека пише, му ги праќам фиксно. Ако не, директива кај старокупујем.
Toa za samsungot moze li dase iskoristi za tablet od 10" ili ne ?Ako biva bi se prijavil za nego
Цитат: dbl.dzo на 21 Декември 2020, 00:27:41 amАко некој смета дека може да искористи пар стари дискови + плочки, да ги проучува или какви и фетиши да има, слободно нека пише, му ги праќам фиксно. Ако не, директива кај старокупујем.https://www.youtube.com/watch?v=AWQp-O_v-UU&ab_channel=StahlkunstPurrer
Не ги фрлај, дај тие за Хаваито
Цитат: Vladimir III на 23 Декември 2020, 22:26:29 pmЦитат: dbl.dzo на 21 Декември 2020, 00:27:41 amАко некој смета дека може да искористи пар стари дискови + плочки, да ги проучува или какви и фетиши да има, слободно нека пише, му ги праќам фиксно. Ако не, директива кај старокупујем.https://www.youtube.com/watch?v=AWQp-O_v-UU&ab_channel=StahlkunstPurrerСилно се надевам дека е на шала пратено ова, драг сограѓанину, бидејќи во ниеден случај не планирам да брусам дискови за да си направам ѕиден часовник