Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Имам една стаклена фолија за Redmi Note 4x и две стаклени фолии за Redmi Note 5 AI Dual Camera (PRO). Ако му треба на некој, нека каже.
Цитат: KaZaN на 28 Август 2019, 12:06:52 pmИмам една стаклена фолија за Redmi Note 4x и две стаклени фолии за Redmi Note 5 AI Dual Camera (PRO). Ако му треба на некој, нека каже. Ако може за redmi note 5 да ми дадеш една?Sent from my Redmi
Дали има некој да понуди графичка PCI E до кај 500 ден да е исправна, со 512 МБ рам, ако има нешто со перформанси налик 8800ГТ од тие старите Нвидиа, супер?
Цитат: nekojtamu на 28 Август 2019, 13:15:13 pmЦитат: KaZaN на 28 Август 2019, 12:06:52 pmИмам една стаклена фолија за Redmi Note 4x и две стаклени фолии за Redmi Note 5 AI Dual Camera (PRO). Ако му треба на некој, нека каже. Ако може за redmi note 5 да ми дадеш една?Sent from my RedmiМи беа оддамна ветени за @MartinAlfista ама дур се договорам да му ги дадам, он си купи нов телефон. што значи, двете се за тебе.
Iam 4 gumi 225/60/16 letni ako na nekogo mu trebaat. Dve se solidni dve se pred dotrajuvanje. Michelin.... ko voli nek izvoli., U sabota idat kaj ciganite za zgolemuvanje na PM10
Напојување за компјутер. Исправно.На кој му треба, бујрум. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Redmi Note 7