Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Нема на што.Тука сме да си помагаме.Реално повеќе ти ми помогна
Расчистувам низ дома, имам две собни врати со стакло, ако му требаат на некој нека каже, ќе треба само да ги земе од кај мене.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)89х205(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)93х197 ( има доста прашина на неа, не е како што изгледа дека е оштетена бојата).
Цитат: Мартин_91 на 23 Февруари 2018, 15:59:31 pmРасчистувам низ дома, имам две собни врати со стакло, ако му требаат на некој нека каже, ќе треба само да ги земе од кај мене.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)89х205(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)93х197 ( има доста прашина на неа, не е како што изгледа дека е оштетена бојата).Вративе брат ги имаш уше или ги даде?
Цитат: Vwlover на 12 Октомври 2018, 19:07:46 pmЦитат: Мартин_91 на 23 Февруари 2018, 15:59:31 pmРасчистувам низ дома, имам две собни врати со стакло, ако му требаат на некој нека каже, ќе треба само да ги земе од кај мене.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)89х205(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)93х197 ( има доста прашина на неа, не е како што изгледа дека е оштетена бојата).Вративе брат ги имаш уше или ги даде?Imam jas edna, nadvoresna za vo vlez. Da odam da slikam?
ајде и јас да станам дарежлив и да се отарасам од некои работи.... го чистев поткровјето и сеусте ке наогам некои затурени предмети... заинтересираните ќе мора да ми кажат унапред за која ствар се заинтересирани, за да ја земам и донесам до нова македонија зградата во центар....трска....ispravna, zamrsen konec, bez jadica. so orsha..od vero jumbo...адаптери моторола (5волти и 550ма ) и алкател 4,5волти и 350 или 450 ма не ми текува...ете и џековите какви се...ispravni...imam uste nekoj samo treba da gi iskopam...
Дечки пред еден саат саат ипол ми го украле акумулаторот на колата...Некој да не има некој што не му треба колку да врши работа?Ќе ви бидам благодарен многу