Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
@Martin Alfista - Чувај тоа пластиките за мене
Дечурлаана, ми треба метално буре, неоштетено не р’ѓосано со дијаметар меѓу 50 и 100цм и висина меѓу 100 и 150цм.Ај па ќе има пушено и за донаторите.
Интересна информација. Каде? Какво?Се знаеме од некаде?
Не е проблем не ми се брза до толку. Ако можеш да ми пуштиш информација или телефон од фирмата да се информирам би ти бил благодарен.
Цитат: Harris на 14 Февруари 2013, 00:01:43 amЦитат: SirPsyhoSexy на 13 Февруари 2013, 23:55:53 pmЏИМИИИ!!!! Резервирај те мооолам! У моментов слушам ова :резервирано ако не го земе секси ,јас ќе го земам цд то 100%ракун што направи со рамовите од точаците?уште не си ги пратил,до каде е работата?
Цитат: SirPsyhoSexy на 13 Февруари 2013, 23:55:53 pmЏИМИИИ!!!! Резервирај те мооолам! У моментов слушам ова :резервирано
ЏИМИИИ!!!! Резервирај те мооолам! У моментов слушам ова :
Цитат: maci на 14 Февруари 2013, 08:19:41 amЦитат: Harris на 14 Февруари 2013, 00:01:43 amЦитат: SirPsyhoSexy на 13 Февруари 2013, 23:55:53 pmЏИМИИИ!!!! Резервирај те мооолам! У моментов слушам ова :резервирано ако не го земе секси ,јас ќе го земам цд то 100%ракун што направи со рамовите од точаците?уште не си ги пратил,до каде е работата?Секси забушава ... требаше да ми остави бројче , да се договориме да му се јавам коа ќе идам накај Ѓорче , да му го оставам ЦД-то ...али заеба ... ај ја му дадов бројче , рече дека ќе се јави денес , али го нема ... така да утре ако не ми се јави Џими е твој
Цитат: Harris на 15 Февруари 2013, 00:34:12 amЦитат: maci на 14 Февруари 2013, 08:19:41 amЦитат: Harris на 14 Февруари 2013, 00:01:43 amЦитат: SirPsyhoSexy на 13 Февруари 2013, 23:55:53 pmЏИМИИИ!!!! Резервирај те мооолам! У моментов слушам ова :резервирано ако не го земе секси ,јас ќе го земам цд то 100%ракун што направи со рамовите од точаците?уште не си ги пратил,до каде е работата?Секси забушава ... требаше да ми остави бројче , да се договориме да му се јавам коа ќе идам накај Ѓорче , да му го оставам ЦД-то ...али заеба ... ај ја му дадов бројче , рече дека ќе се јави денес , али го нема ... така да утре ако не ми се јави Џими е твој може ли ја некако да напраам копија од ова цд... кажете каде да улетам со лап топ у раце и да направам копија од истово, пошто гледам дека ми кидна цд-во, касно приметив...
Sexy go nema .. Kje pocekam uste malce ako ne se javi ke Ti pratam pp