Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ако му требаат на некој 2 гуми 235/45 R17 за било што само да не ги става за возење бидејќи се стари, нека пише. Утре ако ништо друго идат на рециклажа.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
@Simo - Carrier159 утре ќе ѕвонам, штом добијам инфо ќе пишам тука. Моментално на Екоцентар ми текнува а имаше уште некоја фирма слична на оваа.
Цитат: зоки-златен на 30 Јуни 2024, 13:10:24 pmАко му требаат на некој 2 гуми 235/45 R17 за било што само да не ги става за возење бидејќи се стари, нека пише. Утре ако ништо друго идат на рециклажа.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Имам и јас 4 гуми 245/35R19 за иста намена, две кинески фулвеј две нексен, ако на некој му треба дрифтање и горење, ама не за возење, нека се пријави да си ги земе.@зоки-златен кажи кај ги носиш на рециклажа, пошто мене срам ми е покрај контејнер да ги оставам, ги чувам додека не им најдам чаре некое.Еве слики од моите:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
@Simo - Carrier159 се слушнав, пред брзо почнале со рециклажа на гума. Процедурата е ги носиш до кај нив кои се наоѓаат во Маџари, ги мерат и наплаќаат 6мкд од килограм. Ако си за, кажи ќе поминам да ги соберам и твоите у тамчево, па ќе ги однесам.
Подарувам 3 маски и 4 заштитни фолии за Iphone 11 Pro Max. Маските се нови, стигнаа откако го продадов телефонотЛокација: Скопје/Прилеп(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)