Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Подарувам 1л моторно масло Liqui Moly Toptec 4100, отворено лани, убаво затворено и складирано во подрум. Подигање секој ден по 10ч во населба Аеродром позади Бисер. 076968787 Лазе(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Поклон давам неисправен аквариум. Проблемот е што тече од некој спој. Не успеав да најдам дека стакло е пукнато. Сепак не гарантирам. https://i.imgur.com/QQLDOQw.jpegАквариумот може само да се подигне од кај мене пред врата. Не го праќам, не го пакувам и не го чистам ( измиен е песокот о исчистен пред 2 дена).Собира околу 25 -26 л.Sent from my DN2103 using Tapatalk
Братски знаев дека имаш аквариум!
Цитат: loopz на 18 Јули 2022, 20:58:39 pmБратски знаев дека имаш аквариум! Порано беше лесно со аквариумиве. Се знаеше штом имаш аквариум директно велгуеш во избрано друшво. Сега се смени сето тоа. почнаа да се меша монофазно со двофазно, права со наизменича.. отиде џендер неутрал. Така да мора да се ослободи чоек од „легаси“.
Нема да е малецко мислам, може да ти го оставам викендов да се занимаваш ...мислев ќе сака некој да си ја украси цевката, улазот или излазот, кој како љуби да ја нарече
Да го пробаме кај мене, или малецко ќе е?