Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Знам дека ќе дигам не се секирај. Од понеделник почнувам да ги гледам српскиве филмови и да се шетам со капуљача и боксирач по улица.
ДА!Што се смееш бе Харис?! Олд скул ти е тоа Не стварно имам комбинација со шипка ќе ги заварам ќе ставам некој гуми пунети со песок и за летоска спремен сум. Да не фрлам пари по теретана и да се затварам.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Chlink слушам манекен ќе те прајме ? На диета си бил. Ајде дојди да те преслушам кошарче, што се курчиш толку.
Хахахахахахахахахахахаха Томе удрен си братучед!Го грабнавме Члинк ќе му се одмили и салата и таблети за топење масти на чоекот...
Цитат: Chlink на 21 Февруари 2013, 00:22:55 amДА!Што се смееш бе Харис?! Олд скул ти е тоа Не стварно имам комбинација со шипка ќе ги заварам ќе ставам некој гуми пунети со песок и за летоска спремен сум. Да не фрлам пари по теретана и да се затварам.Јас лани барав ако ти текнува! Со мече се договаравме, и не испадна пошто си купив дискови. Ама може пак да барам ако успеам една работа да завршам. Кој ќе ти ги завари држачите на бандажот?
Нов возачки патосник(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Со напомена дека во средината има метален "рејсинг" елеменат