deanMKD Добредојде, овдека се претставуваат сопствените возила, а не од огласи или од интернет сличиња.
Подобро опиши ја твојата, па кога ќе ја отсликаш, надополни го првиот пост 
@djidji, Ми се чини AFL i IDS не се од таа верзија, туку од генерацијата ко` твојата,Џиџи? Или грешам? Како и да е, не е ова пазарџи2 или епп7, па deanMKD да пише така 
Знам дека не се претставуваат други возила, НО беше ставена сликата само како илустрација, за добивање на визуелен ефект за тоа како изгледа возилото. Денеска немав време да ја сликнам (излети, ова она ), но утре ке ја сликнам со сигурност и ке го дополнам првиот пост.

Значи, како што е редот да го презентирам и јас моето возило:
Opel Astra G 1.6 16V
74 Kw.
101 HP.
Full Oprema
Боја: Темно зелена (металик)
Година на производство: 10/2002
Поминати километри: 127.000 реални.
Може малку подетално? Има електрика на задњи стакла, автоматска клима, ретровизори со моторчиња и грејачи, темпомат, ЕСП, AFL ксенон светла, грејачи на седишта, масажери, аутоматски мењач, ЦД шаржер, GPS, кожа, спорт копче, IDS ... 
1. Нема електрика на задни стакла.
2. автоматска клима --> има
3. ретровизори со моторчиња и грејачи --> има
4. темпомат, ЕСП, AFL ксенон светла --> ЕСП има, другото нема.
5. грејачи на седишта, масажери, аутоматски мењач --> нема грејачи и масажери и менувачот е рачен.
6. ЦД шаржер --> нема, стои фабричкиот Филипс.
7. GPS, кожа, спорт копче --> GPS, нема, кожа нема, спорт копче има.
Добродојде, но "таа на сликата подоле"
ми личи ко на фарбана ( пола - пола )
Не е тоа мојата кола, тоа е само слика од нет, за да се добие визуелен приказ на возилото. Слики ке ставам утре, денеска излети, ова она кој има време да слика коли денеска.