Автор Тема: Возило кое најдолго време се продава на Pazar3/Reklama5!  (Прочитано 27867 пати)

Отсутен Kazaam

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 69
komshija mi e,ne mu drzi gazeto za vakva kola,koga ja kupi bese vo fast & furious film
sega vika jugceno e top (ima edna utepana 45ka,ama mu trosi 10 plin ;D )

Сакаш да кажеш дека 205кава не и фали ништо (бар нешто посериозно) што за месец-два одма ја огласи? Хмм, ако е така може ќе треба да се појде да се ѕирне :)
Баш не ми е 205кава ко у некој F&F филм, али тоа дека е брза и дека треба да имаш м*да да ја возиш здраво, да. Една од ретките мали колички (зборам за ГТИ-то) од која жените бегаат уште на прва кривина :)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
komshija mi e,ne mu drzi gazeto za vakva kola,koga ja kupi bese vo fast & furious film
sega vika jugceno e top (ima edna utepana 45ka,ama mu trosi 10 plin ;D )

Сакаш да кажеш дека 205кава не и фали ништо (бар нешто посериозно) што за месец-два одма ја огласи? Хмм, ако е така може ќе треба да се појде да се ѕирне :)
Баш не ми е 205кава ко у некој F&F филм, али тоа дека е брза и дека треба да имаш м*да да ја возиш здраво, да. Една од ретките мали колички (зборам за ГТИ-то) од која жените бегаат уште на прва кривина :)

neznam mozebi nesto i fali,ne sum se zainteresiral do tolku,samo znam deka ne ja vozi poradi potrosuvackata,ali si ja pali barem ednas nedelno

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
Па нека го префрли плинот од Југото на 205-та и ке си вози ѕвер.Нема да троши многу повеке
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Kazaam

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 69
Па нека го префрли плинот од Југото на 205-та и ке си вози ѕвер.Нема да троши многу повеке

Така де, плин на ѕверчево и нека спие. Колку може да троши повеќе, 12 литра гратска. Нема ни 900кг, а има релативно јак мотор ко за него.  Е сега, дека одржувањето и деловите нема да се таа цена, тоа би требало да му биде јасно уште пред да ја купи

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
хммммммм ова е одлична цена ако не е „здробено“...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен nsx-r

• Легенда
хммммммм ова е одлична цена ако не е „здробено“...

abe deckovo si ja pazi,ali znaes stara kola,izvozena si e taa vekje kujznae koj gazda po red e ovoj...

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14705
Добра кола не е битно кој газда е... зборувам..добра кола. Ценава е ептен примамлива, ама сум сретнал многу добри коли за таа цена на страниве и еве без проблем газдиве ги возат..

Едноставно едно мислеле кога купувале друго испаднало.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Peugeot 205 GTI e odlicno kolice. Klasika, zmiice.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Да али не ова унаказеново од огласов :)
205 GTI треба да изгледа како на сликава (според мене):

Отсутен comang

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 139
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=119718

Кога и да отворам reklama.5, нон стоп е  на прва страна, незнам веќе колку време. , ајде може ќе му тргне продажбата...:)
ex AR 145 1.4TS, ex AR 159 1.9JTDm
AR 145QV.....

Отсутен xnickx

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 75

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=119718

Кога и да отворам reklama.5, нон стоп е  на прва страна, незнам веќе колку време. , ајде може ќе му тргне продажбата...:)

па нормално нема да го продаде ..... носат фокуси од страна за 3000. Можеби е коска возилото ама џабе

Отсутен nsx-r

• Легенда
Да али не ова унаказеново од огласов :)
205 GTI треба да изгледа како на сликава (според мене):

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

ova bi kostalo okolu 2500 evra,postara socuvana kola kaj nas tesko se naogja,posebno ovie sport verziive

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
оваа кола ако не планираш да ја чуваш подобро продај/замени ја со некој кој ке има “разбирање“ за неа.