Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
komshija mi e,ne mu drzi gazeto za vakva kola,koga ja kupi bese vo fast & furious film sega vika jugceno e top (ima edna utepana 45ka,ama mu trosi 10 plin )
Цитат: Smichka на 10 Мај 2012, 17:46:58 pmkomshija mi e,ne mu drzi gazeto za vakva kola,koga ja kupi bese vo fast & furious film sega vika jugceno e top (ima edna utepana 45ka,ama mu trosi 10 plin )Сакаш да кажеш дека 205кава не и фали ништо (бар нешто посериозно) што за месец-два одма ја огласи? Хмм, ако е така може ќе треба да се појде да се ѕирне Баш не ми е 205кава ко у некој F&F филм, али тоа дека е брза и дека треба да имаш м*да да ја возиш здраво, да. Една од ретките мали колички (зборам за ГТИ-то) од која жените бегаат уште на прва кривина
Па нека го префрли плинот од Југото на 205-та и ке си вози ѕвер.Нема да троши многу повеке
хммммммм ова е одлична цена ако не е „здробено“...
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=119718Кога и да отворам reklama.5, нон стоп е на прва страна, незнам веќе колку време. , ајде може ќе му тргне продажбата...
Да али не ова унаказеново од огласов 205 GTI треба да изгледа како на сликава (според мене):(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)