Автор Тема: Музиче..  (Прочитано 1208782 пати)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
Одг: Музиче..
« Одговори #720 на: 01 Септември 2011, 22:25:51 pm »

Јове, објасни! Под хитно!

ne brat za ova nema objasnuvanje...

ОВИЕ НЕ СЕ ПИСМЕНИ ЖИМИ МАЈКА !

Отсутен IvAnA

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 487
« Одговори #721 на: 02 Септември 2011, 00:01:53 am »

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30630
    • CARclub.mk
« Одговори #722 на: 02 Септември 2011, 00:28:23 am »
Тони Зен и неговите пајдаши би ги забранил со закон.

Многу убаво рече не-знам-кој: Тони Зен е Македонскиот Фифти Сент.. Уште да го упука некој 9 пати.

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 4004
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
« Одговори #723 на: 02 Септември 2011, 00:31:17 am »

Многу убаво рече не-знам-кој: Тони Зен е Македонскиот Фифти Сент.. Уште да го упука некој 9 пати.
и една позната сторија... како избегна куршум? ТРЧАВ БРЗО ! у принцип, мене спотовите ми се свиѓаат... :D

а и на невестава изглеа.... :P

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
« Одговори #724 на: 02 Септември 2011, 00:36:35 am »
Тони Зен, Слаткаристика (Будало!), целата таа Токсикологија (Будало!) постава, ДНК, Врчак итн, го живеат филмот што го живееа Америте на почеток на 2000-тите години, само со многу помалку пари и многу помалку стил. Чист пример за све што е погрешно со Хип-Хоп во денешно време, и ради таленти ко нив ми е срам да кажам дека сакам Хип-Хоп.

Хип Хоп културата е многу социјална и политичка работа. Рап (како дел од таа култура) бил начин да се изрази незадоволство и да се покажат неправилностите и недостатоците во соодветниот временски период. Сега муабетот е за бандажи на Ескалејдот.

Како што рече Chris Rock пред неколку години, I love Hip-Hop, but I'm tired of defending it. За среќа, почнуваат да се појавуваат независни и нови артисти кои дефинитивно нудат многу повеќе квалитет од извиканите Пола Долар итн итн. Здравје.

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
« Одговори #725 на: 02 Септември 2011, 00:41:24 am »
трагично, но вистинито. не сум многу у тек, али според тоа нешто шо го знам ( а не е многу ), така си е.

најтрагично ми е, коа ќе видам ДНК, Врчак и било кој друг сличен, вадат хит, не знам ова она.... после, фати убаво youtube, или па и не мора youtube ако си добар познавач, гледаш иста ваква песна, од пред 3,4,5 или повеќе години, само овие малце ја нашминкале...

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
« Одговори #726 на: 02 Септември 2011, 00:42:45 am »

"Right now, someone wishes they were you and I, instead of second-guessing fatal thoughts of quiet suicide."

VS

„Спушти се Дооо-ле..“

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
« Одговори #727 на: 02 Септември 2011, 00:47:41 am »
и многу други.. само шо не ги знам точно кои беа оригиналите.. :)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
« Одговори #728 на: 02 Септември 2011, 01:00:29 am »

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
« Одговори #729 на: 02 Септември 2011, 01:03:00 am »

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
« Одговори #730 на: 02 Септември 2011, 04:37:20 am »
Нешто од  Франција !  :D

Отсутен IvAnA

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 487
« Одговори #731 на: 02 Септември 2011, 15:41:31 pm »

и една позната сторија... како избегна куршум? ТРЧАВ БРЗО ! у принцип, мене спотовите ми се свиѓаат... :D

а и на невестава изглеа.... :P
Така е, така е. Поише ми се свиѓаат спотовите него песните :P

Отсутен marsher

• Сениор
  • Пораки: 3177
    • smchiptuning
« Одговори #732 на: 02 Септември 2011, 22:08:32 pm »

И на мене повеќе ми се свиѓа спотов од музиката...

Отсутен ViksaSk

• Редовен
  • Пораки: 1225
« Одговори #733 на: 03 Септември 2011, 03:16:17 am »
Тони Зен, Слаткаристика (Будало!), целата таа Токсикологија (Будало!) постава, ДНК, Врчак итн, го живеат филмот што го живееа Америте на почеток на 2000-тите години, само со многу помалку пари и многу помалку стил. Чист пример за све што е погрешно со Хип-Хоп во денешно време, и ради таленти ко нив ми е срам да кажам дека сакам Хип-Хоп.

Хип Хоп културата е многу социјална и политичка работа. Рап (како дел од таа култура) бил начин да се изрази незадоволство и да се покажат неправилностите и недостатоците во соодветниот временски период. Сега муабетот е за бандажи на Ескалејдот.

Како што рече Chris Rock пред неколку години, I love Hip-Hop, but I'm tired of defending it. За среќа, почнуваат да се појавуваат независни и нови артисти кои дефинитивно нудат многу повеќе квалитет од извиканите Пола Долар итн итн. Здравје.
Леџија Влае! Се глеа дека си од порта хеех од бандата на Џака и останатите!Ова токсики свастики пластики све тоа џанаци манаци хладњаци биле еднаш у Брокс и мислат за муда ме фатиле ебем им тоа сероњите!

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
« Одговори #734 на: 03 Септември 2011, 09:01:08 am »

Леџија Влае! Се глеа дека си од порта хеех од бандата на Џака и останатите!Ова токсики свастики пластики све тоа џанаци манаци хладњаци биле еднаш у Брокс и мислат за муда ме фатиле ебем им тоа сероњите!

Не сум од Порта, него баш од Влае. И никад не сум бил од „бандата на Џака“. Да, Легија се од подобрите во Македонија, ама и они се искурназија.