ииииииииииииииииииииии дами и господа, откриен е нај новиот тип на краш тест... или не беше ова краш тест а...? не сум знаел дека ги закуцуваат колите во камион за краш тест...?
инаку, за неупатените... ова беше првиот систем на волво кој го иновираше и му го
саботираа на денот на презентацијата т.е. 2009 година. она што форд го вгради во своите возила кон крајот на 2011 година (не ми јасно сега кој кого копирал и кој кого саботирал ама ајде не ени битно), сензори кои ке го закочат автомобилот во случај да заборавиш да стиснеш на педалата за кочење... повторувам неуспешен т.е. саботиран тест за кочионен систем а не за краш тест.
тоа што му се подвитка хаубата како хартивче на 30, ти грантирам дека исто толку ке му се подвитка и на 60 км на час... и не се обидувајте да правите будала од мене, знам што зборам за волво и за неговата сигурност, затоа што вака сами излагате она што мене ме правите... да волво ти гарантира безбедност при директен удар до 95 км на час... она што волво го има вградено на предниот дел го нема ниедно друго возило... ај ке побарам некои клипови и докази и ке постирам тука...