Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
А колку пари е ајпод сите што имате Јас имам еден кинески плеер па свири
И јас не знам точно оти ми го дадоа гратис кога ги подигав службените компјутери.Се изграбав еден иПод.
Цитат: Sportex на 28 Февруари 2011, 20:31:21 pmИ јас не знам точно оти ми го дадоа гратис кога ги подигав службените компјутери.Се изграбав еден иПод. You know it's "touch screen", not "scratch screen" right?
Цитат: velestrumf на 01 Март 2011, 02:03:41 amЦитат: Sportex на 28 Февруари 2011, 20:31:21 pmИ јас не знам точно оти ми го дадоа гратис кога ги подигав службените компјутери.Се изграбав еден иПод. You know it's "touch screen", not "scratch screen" right? Yes, there is a big difference between touch & scratch....
Цитат: Sportex на 01 Март 2011, 23:16:29 pmЦитат: velestrumf на 01 Март 2011, 02:03:41 amЦитат: Sportex на 28 Февруари 2011, 20:31:21 pmИ јас не знам точно оти ми го дадоа гратис кога ги подигав службените компјутери.Се изграбав еден иПод. You know it's "touch screen", not "scratch screen" right? Yes, there is a big difference between touch & scratch....Се зезам бе, пошо рече „се изгребав“ ајПод Пушти ме будала, таков сум си ја
Eeej Sportex ............ Пробав со iPhone на USB во ASX от. И си го јавува одчично, со контроли од радио и од волан. Го приклучив и знаеш држиш на CD и се уклучува првен AUX па после ipod.. Пробај види кај тебе можи да е до конекторите, исчисти ги убаво, знае да заебава тоа (со четка за заби, што не ја користиш, чисти кабелот и конекторот на ај подот). Ај па кажи, да не сакаш да пробам уште нешто додека ја имам поз
Цитат: osmica8 на 05 Март 2011, 18:22:34 pmEeej Sportex ............ Пробав со iPhone на USB во ASX от. И си го јавува одчично, со контроли од радио и од волан. Го приклучив и знаеш држиш на CD и се уклучува првен AUX па после ipod.. Пробај види кај тебе можи да е до конекторите, исчисти ги убаво, знае да заебава тоа (со четка за заби, што не ја користиш, чисти кабелот и конекторот на ај подот). Ај па кажи, да не сакаш да пробам уште нешто додека ја имам позСега ќе пробам, ако работе ште те черпам бира.БТЊ. Како АСХ-от? Бензин имам малце возено ама не е лошо моторчето.....?
Каква глупост, дури не ми се верува...
Цитат: SaleSk на 06 Март 2011, 14:18:03 pmКаква глупост, дури не ми се верува...Глупост? За што мислиш дека е глупост