Абе да му ебем матер, пишува во книгата од прирачникот во колата дека може на усб да се приклучат сите можни срања од Apple.
Јас прашав сега еден колега и он ми го рече истото дека преку аукс може ама мораш рачно да шалташ, а преку усб си работат командите на воланот и радиото. Ај ќе прашам во Apple центар ќе видам што ќе ми кажат.
Фала друзја на сите...!
Хахаха ако ако учи - ќе ти треба !!! Repeticio est mater studiorum
Имам слушнато звук преку ипод во кола и преку цд и има доста разлика во квалитетот...или бар мене така ми се причини. Затоа сакам да го приклучам.
Сакав да го сменам фабричкото радио и бев во Аутоленд ама немаат такви на лагер и треба да се нарачува и треба да се чека а да се плати 70% однапред.
Јас имам лично многу лошо искуство со плаќање однапред и после чекање со месеци, па не одговра, па не може, па чекај друго и сл.....вртење телефони по 100 пати, малтретирање, гњаважа и додека дојде, ти поминал ќеифот. Да не бидам погрешно разбран, не се сомневам во професионалноста на Аутоланд меѓутоа сум се зарекол дека однапред нема веќе да давам пари за ништо, ако има на лагер, мести, плаќам и си одам, ако не неком другом приликом...здравје.