Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Бузуки на 24 Јули 2016, 01:47:29 am(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ping Deni
Коси тркала, big no-no.
Гарант има систем за кревање...
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Си бара љубов, колата и тоа многу ....Редок примерок кај нас.
Цитат: tomaso на 27 Јуни 2016, 01:14:21 am(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Си бара љубов, колата и тоа многу ....Редок примерок кај нас.Ова ѕвер? Хаха Без навреда ама како шкафче за чевли е .... од Тојота ова ми личи на прав ѕвер(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Си бара љубов, колата и тоа многу ....Редок примерок кај нас.
Цитат: tomaso на 27 Јуни 2016, 01:14:21 am(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Си бара љубов, колата и тоа многу ....Редок примерок кај нас.Цитат: DasAuto. на 28 Јуни 2016, 20:16:51 pmЦитат: tomaso на 27 Јуни 2016, 01:14:21 am(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Си бара љубов, колата и тоа многу ....Редок примерок кај нас.Ова ѕвер? Хаха Без навреда ама како шкафче за чевли е .... од Тојота ова ми личи на прав ѕвер(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Тојотата е на мој добар пријател, мајсторот што ми го правеше кадетот. Прва боја, па затоа и не сака да ја чепка, но во најскоро време ќе се среди. Иначе скоро се е оргинално, освен што ги има заменето оргиналните гумици на цела предница со полиуретански. А ти друже DasAuto. отвори малце youtube и види со какви коли дрифтаат(не да прават крофни како што правите на собири) низ светот, па после зборувај