Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: zeroSignal на 12 Септември 2014, 14:00:43 pmЦитат: TRPEE на 12 Септември 2014, 11:27:15 amKonecno da pofalis nesto sto ne e vw. Dobro ipak kaza deka malce e cudno ipak. Многу пати сум пофалил нешто што не е VW. Кога ќе има Алфа Ромео во тековната понуда нешто што вреди да биде пофалено, ќе биде пофалено. Зашто ја спона Алфа не ми е јасно?
Цитат: TRPEE на 12 Септември 2014, 11:27:15 amKonecno da pofalis nesto sto ne e vw. Dobro ipak kaza deka malce e cudno ipak. Многу пати сум пофалил нешто што не е VW. Кога ќе има Алфа Ромео во тековната понуда нешто што вреди да биде пофалено, ќе биде пофалено.
Konecno da pofalis nesto sto ne e vw. Dobro ipak kaza deka malce e cudno ipak.
Швицарското мат масерати, на ленинова... какви звуци човечееееее
Da go kupis najevtiniot odnosno toj od 157K evra dali bi se osekal kako da vozis sogoleno Klio na primer?
Цитат: Спенсер на 12 Септември 2014, 14:57:58 pmШвицарското мат масерати, на ленинова... какви звуци човечееееее да јас го слушнав на старт на семафорите кај рекорд
Цитат: TRPEE на 12 Септември 2014, 14:55:52 pmЦитат: zeroSignal на 12 Септември 2014, 14:00:43 pmЦитат: TRPEE на 12 Септември 2014, 11:27:15 amKonecno da pofalis nesto sto ne e vw. Dobro ipak kaza deka malce e cudno ipak. Многу пати сум пофалил нешто што не е VW. Кога ќе има Алфа Ромео во тековната понуда нешто што вреди да биде пофалено, ќе биде пофалено. Зашто ја спона Алфа не ми е јасно? Затоа што неможе да ора со неа (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Вчера возен по нашите улици
Цитат: marmlad на 14 Септември 2014, 17:04:02 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Вчера возен по нашите улици Се спрема ваква само бела кај и да е за некој месец ке биде на нашите улици