Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Мартин, врати го тостерот дома и позајми асален апарат од некого!
BMW-то на претходната страна е на наш Гастебајтер што работи во Швицарска. Го имаше на фејс истово bmw.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Виден во Македонска Каменица според авторот на сликата.
My god, како тоа стануваш сопственик на вакво нешто? Треба да ти се буквално сите проблеми решени во животот и да си обезбедил за неколку идни поколенија, па после купуваш вакви работи.
Такво нешто не се вози има музејска вредност. Иначе во сабота виден ford mustang gt500 cobra во Струга. Помегу Битола и Прилеп ме помина мене и 5-6 други коли Nisan GTR со германски табли.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: deanMKD на 14 Август 2014, 00:26:10 am(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Виден во Македонска Каменица според авторот на сликата. Da ..vo Makedonska Kamenica bese parkirano vo dvor ili nekakva peralna bese...Zaboraviv deka licno go vidov koga proagav od tamu.