Автор Тема: Го видов овој „ѕвер“ од ауто на нашите улици..  (Прочитано 2264145 пати)

Отсутен SubaruSti

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 66
Одг: Го видов овој „ѕвер“ од ауто на нашите улици..
« Одговори #7695 на: 13 Јули 2014, 19:26:02 pm »
Interier i exterier e definitivno prasanje na vkus i ne moze site ista kola da ni pravi keif

Vo cel svet Godzilata e poznata po toa sto e super car killer vo sekoj pogled i quarter mille i mille

Na videata pogore zemete vo predvid konj na kilo, gtr ot od porsheto e potesko 140 kg a so konjaza poslabo i na 1000m kasni 0,4 sec, a od 12c to potesko 300kg a so konjaza pak poslabo i na1000m kasni samo 0.7sec

Sto bi bilo koga istite koli bi bile kg/konj isti kakov bi bil rezultatot.

A videoto so m5 kata e smesno zasto na oficijalnite testiranja bmw to e posporo, ne se zima za reper ulicna trka zasto i jas so subaruto ako zastanam protiv gtr ot a mu dadam na nekoj drug da go vozi gtr ot se kladam na 402 m deka ke go plesnam.

A sto se odnesuva za parite pak individualna rabota za nekoj naftas lambo veneto mu e eftino i si go kupuva a na primer bugatite mu e edna obicna kola

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44370
  • Il Moderatore
« Одговори #7696 на: 13 Јули 2014, 19:46:11 pm »
Јас не реков дека не е супер ауто, погрешно ме сватија луѓето. Повеќе кажав како пофалба дека е „quater mile beast", и дека таму е ко` дома. И тоа не е мала работа. Дека има побрзи - има, дека има поубави - има итн, итн. Но факт е дека аутото е ѕверотиња! Со здравје да си го возиш и да го слушаме често низ град, пошто ни звукот не му е за занемарување ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #7697 на: 13 Јули 2014, 19:53:22 pm »
Море нека му збрчува кит ич нека не го мисли! :) :) :) Па и на драг да го видиме по комшискиве земјичиња.

Отсутен Darkovski

• Редовен
  • Пораки: 1277
« Одговори #7698 на: 13 Јули 2014, 20:20:49 pm »
Interier i exterier e definitivno prasanje na vkus i ne moze site ista kola da ni pravi keif

Vo cel svet Godzilata e poznata po toa sto e super car killer vo sekoj pogled i quarter mille i mille

Na videata pogore zemete vo predvid konj na kilo, gtr ot od porsheto e potesko 140 kg a so konjaza poslabo i na 1000m kasni 0,4 sec, a od 12c to potesko 300kg a so konjaza pak poslabo i na1000m kasni samo 0.7sec

Sto bi bilo koga istite koli bi bile kg/konj isti kakov bi bil rezultatot.

A videoto so m5 kata e smesno zasto na oficijalnite testiranja bmw to e posporo, ne se zima za reper ulicna trka zasto i jas so subaruto ako zastanam protiv gtr ot a mu dadam na nekoj drug da go vozi gtr ot se kladam na 402 m deka ke go plesnam.

A sto se odnesuva za parite pak individualna rabota za nekoj naftas lambo veneto mu e eftino i si go kupuva a na primer bugatite mu e edna obicna kola
со здравје да си го возиш друже, и дај претстави го во гаража да си плакнеме очи

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #7699 на: 13 Јули 2014, 20:38:28 pm »
СубаруСти не ме сфаќај грешно. Колата е ѕвер. Не реков дека има побрзи за тие пари, туку дека над 140к има подобри коли ( можеби не побрзи али подобри во некои други погледи ). Со здравје да си ја служиш и стави го Алфа 9 китот не му ја мисли ;D.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
« Одговори #7700 на: 13 Јули 2014, 20:42:16 pm »
Требаше корвета зр1 да си земе,си го има субаруто 4х4.

Thinking loud.
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Darkovski

• Редовен
  • Пораки: 1277
« Одговори #7701 на: 13 Јули 2014, 21:01:14 pm »
и ја мислам дека тоа е единствената мана на ГТР што нема звук рамен на перформансите, и наместо тоа Алфа китот единствена модификација што би ја правел кај ваква кола е Full titanium exhaust :D

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
« Одговори #7702 на: 13 Јули 2014, 21:03:19 pm »

::)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
« Одговори #7703 на: 13 Јули 2014, 21:05:54 pm »
Ја мислам дека едина маана на ГТР е што не ми е упаркиран у гаража... Уствари и не е некој проблем, само треба да купам гаража ;)

Браво, со здравје да се вози :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4586
  • ~ Full of soul ~
« Одговори #7704 на: 13 Јули 2014, 21:06:49 pm »
и ја мислам дека тоа е единствената мана на ГТР што нема звук рамен на перформансите, и наместо тоа Алфа китот единствена модификација што би ја правел кај ваква кола е Full titanium exhaust :D
Си слушнал ГТ-Р од блиску ? морници прави кога врви звукот....и тоа онака лагано :)
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #7705 на: 13 Јули 2014, 21:20:23 pm »
СубаруСти не ме сфаќај грешно. Колата е ѕвер. Не реков дека има побрзи за тие пари, туку дека над 140к има подобри коли ( можеби не побрзи али подобри во некои други погледи ). Со здравје да си ја служиш и стави го Алфа 9 китот не му ја мисли ;D.

Да сакаше пензионерско возило ќе возеше дизељ.

Доколку би го имал возилото кога би го возел низ град на секој семафор тргнување со ланч контрол, 100 за 2 секунди, г сили, мерации...

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
« Одговори #7706 на: 13 Јули 2014, 21:21:21 pm »
И возилото капут за 1 месец така. Јас се тргам од дискусијава чим падна на вакво ниво.

Отсутен SubaruSti

• Јуниор
  • **
« Одговори #7707 на: 13 Јули 2014, 21:25:31 pm »
Ја мислам дека едина маана на ГТР е што не ми е упаркиран у гаража... Уствари и не е некој проблем, само треба да купам гаража ;)

Браво, со здравје да се вози :)

Slusaj i jas istiot problem go imav pa barav soglasnost od stanarite da ja prepravam garazata za da vlaga gtr ot :D

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #7708 на: 13 Јули 2014, 21:28:56 pm »
И возилото капут за 1 месец така. Јас се тргам од дискусијава чим падна на вакво ниво.

Знам дека е ограничен со ланч контрол.

Отсутен SubaruSti

• Јуниор
  • **
« Одговори #7709 на: 13 Јули 2014, 21:34:32 pm »
Aplha ke bide ali finalno 9 ka e premnogu

I jas se zaletav pred da ja izvozam naracav koga ke sednes ke vidis deka ne ti treba nisto povise od auspusi i filtri ali jas ete od kitot bez turbinite ke bidam zadovolen so 8.5 sec 0-200km/h i da titanium izdiv