Znaci pominalo dosta vreme otkoga posleden pat petocki sum izlegol niz gradov navacer...
Znaci...uste od Cento se brkavme so crvenata Astra OPC ( ja go brkav)...ne bidna trka bidejki otidovme vo razlicni pravci.
Potoa, kaj Stokovna kuka most pred Goce Delcev se zajadovme so preksrasno crno skroz, so se bandaz, Audi A5 turbo benzinec ..sega on me brkase..(otvoriv prozor da go chujam da neklokoti nesto ali ne..turbo benzinec bese..mada ne znam sto motor). ...
Deckoto na vlezot vo krivinata nakaj Partizanska posle mostot tolku se uletka sto za malku ke se ubiese, kolata mu zanese skroz...ckripenje gumi..drift..levo pa desno..pa resiv da go pocastam za trudot so edna trka na dogovoreno na semaforite kaj Sobrona.

Iskreno..izgubiv

Iako i dvajcata so kvatro..uste na start mi kidna skoro cela kola napred, a potoa razlikata bese ista..nitu mi begase nitu go stignuvav.
Jbg..Ima razlika od kvatro pred 15 godini i moderno kvatro...iako tovaren so oprema za svirka...mislam deka i prazen nemase da go stignam.
Na kraj, vrtam nakaj Mamas, i na pesackite semafori najdesno stojam na crveno.
Do mene se prakira Bentley Continental GT, a posle 3 sec do nego zaurla Mercedes CLK 500 AMG...

Vikam faak this!..daj bolje da zeam mobilen da snimam...
Dodeka da go zemam se upali zeleno...se pustija...Mercedesot go iskina Bentlito.
Seto vo period od 15 minuti..od doma..do MAMAS.
Un-fuckung-believeable.