Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Понеделникот вечерта околу 10:30 плаво субару импреза ме помина кај веро дечкото беше излезен да се издува најверојатно, каков звук извади у пм Го стигнав на семафорите после кружниот тек и на рекорд го испровоцирав со мојте 60кс и ми се залепи на браник па следеше малку цик цак и си продолжив јас за к.вода он сврте накај југо дрво Слики немам камерата на тел ме заебава не ми работи
што да кажам.... милина и мелем за моиве очи (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)од каде до каде па комшија ми се деси да го има... го купил пред 2 недели... бреееејјјјј.. ова кумановско беше. го знам и момакот од куманово што го имаше.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Цитат: Knight_ на 03 Јули 2013, 00:24:35 amПонеделникот вечерта околу 10:30 плаво субару импреза ме помина кај веро дечкото беше излезен да се издува најверојатно, каков звук извади у пм Го стигнав на семафорите после кружниот тек и на рекорд го испровоцирав со мојте 60кс и ми се залепи на браник па следеше малку цик цак и си продолжив јас за к.вода он сврте накај југо дрво Слики немам камерата на тел ме заебава не ми работи Athens 500+ hp
Цитат: S16-HGT на 03 Јули 2013, 11:27:27 amЦитат: Knight_ на 03 Јули 2013, 00:24:35 amПонеделникот вечерта околу 10:30 плаво субару импреза ме помина кај веро дечкото беше излезен да се издува најверојатно, каков звук извади у пм Го стигнав на семафорите после кружниот тек и на рекорд го испровоцирав со мојте 60кс и ми се залепи на браник па следеше малку цик цак и си продолжив јас за к.вода он сврте накај југо дрво Слики немам камерата на тел ме заебава не ми работи Athens 500+ hp имам прочитано на форумов дека се вози импреза со 500+ hp низ Скопје баш му спомнав на другарот што беше со мене дека можно е да е таа, значи во право сум бил