Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Ova na slikata e so 4.2 motor, 4,7 ke bese ako bese Quattroporte GTS t.e. 2012
Цитат: Simo - Carrier166 на 26 Април 2012, 21:32:19 pmЦитат: Banzai на 26 Април 2012, 20:53:17 pmTechart da ne e, kafeavo kabrio? Црно купе. Може да е течарт, спроти него беше Techart MAGNUM Cayene-ot Едит: Сепак не, на Techart е друго логото... Ова е црно лого во облик на оригиналното порше лого...Гембала ?
Цитат: Banzai на 26 Април 2012, 20:53:17 pmTechart da ne e, kafeavo kabrio? Црно купе. Може да е течарт, спроти него беше Techart MAGNUM Cayene-ot Едит: Сепак не, на Techart е друго логото... Ова е црно лого во облик на оригиналното порше лого...
Techart da ne e, kafeavo kabrio?
Лотусов мислам дека стои во пералната во К-4? тука пред обединети нации, десно на семафорите...
Procitaj go celiot muabet ubavo,unazad nekolku posta, ke razberes so sum sakal da kazam Da ne se vregame, vidi koj ja otvori temata za quattroporte
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)