Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
да не знае некој каде е дечково никола Лабен што снимаше јаки коли кај нас?Се сетив на него случајно, и ми падна на памет дека одамна немало ништо од него.Дали му се здосади или нешто друго се случи?
Цитат: malinamamun на 23 Јуни 2020, 12:45:36 pmда не знае некој каде е дечково никола Лабен што снимаше јаки коли кај нас?Се сетив на него случајно, и ми падна на памет дека одамна немало ништо од него.Дали му се здосади или нешто друго се случи?николабен и не живее во МК веќе.
Цитат: DarthJe5us на 23 Јуни 2020, 13:56:26 pmЦитат: malinamamun на 23 Јуни 2020, 12:45:36 pmда не знае некој каде е дечково никола Лабен што снимаше јаки коли кај нас?Се сетив на него случајно, и ми падна на памет дека одамна немало ништо од него.Дали му се здосади или нешто друго се случи?николабен и не живее во МК веќе. претпоставив. Туку дали беше член тука или не?
Спаѓа у „Одвратни“.
Не знам дали ова спаѓа у ѕверови или у просечни:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)