Автор Тема: Го видов овој „ѕвер“ од ауто на нашите улици..  (Прочитано 2502855 пати)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
Одг: Го видов овој „ѕвер“ од ауто на нашите улици..
« Одговори #12585 на: 22 Август 2018, 20:33:30 pm »
Не бил SS, обично бентли било само :p

Отсутен nikolaben

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 881
« Одговори #12586 на: 22 Август 2018, 21:39:03 pm »
Се извинувам за долгиот пост, ова се мал дел од ѕверовите што влегоа во нашава земја летово Ќе ставам уште слики понатаму, а во меѓувреме можете да видите повеќе на инстаграм @nikolaben

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

« Последно менување: 22 Август 2018, 21:50:51 pm nikolaben »

Отсутен nikolaben

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 881
« Одговори #12587 на: 22 Август 2018, 21:49:06 pm »
Part 2

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
« Одговори #12588 на: 22 Август 2018, 22:26:34 pm »
Се извинувам за долгиот пост, ова се мал дел од ѕверовите што влегоа во нашава земја летово Ќе ставам уште слики понатаму, а во меѓувреме можете да видите повеќе на инстаграм @nikolaben(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Part 2 (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MAPJAH

• Легенда
  • Пораки: 7124
  • Бенве сие бенве
« Одговори #12589 на: 22 Август 2018, 22:29:47 pm »
Следат коментари од типот, мал кур, се е тоа рентано, дрога, итн итн

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5233
  • The Spartan General
« Одговори #12590 на: 22 Август 2018, 22:40:08 pm »

Кисело е грозјето.  ;D ;D
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #12591 на: 22 Август 2018, 23:19:04 pm »

Ќе се вози некое 812 Superfast, шо го ебам.  ;D

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7366
« Одговори #12592 на: 23 Август 2018, 01:20:21 am »

Кога не знаеме да ги цениме квалитетните работници у државава нормално дека ќе си отидат.... сите пара направија у швицарска.

Коке дојдат туристи у Тетово ќе мислат дека се у Монако...

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4776
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
« Одговори #12593 на: 23 Август 2018, 09:29:23 am »
Гаси темава...ја препуни @nikolaben

Отсутен aleksandarbt

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 831
  • Opel zafira 2.0 125 kw
« Одговори #12594 на: 23 Август 2018, 14:18:36 pm »

Mene samo me interesira  kolkav  e brojot na ovie vozaci so Makdonska nacionalnost.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #12595 на: 23 Август 2018, 14:40:53 pm »
Бело Бентли на бугарски таблици шиба у лева лента на аутопут 160 ја бев у налет абер нема да се тргне. Мрдна до кај 180 ама си остана у лева лента, не ми се праеше егзебиции да не стисне и останам ко посран у средна ;D

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1296
« Одговори #12596 на: 26 Август 2018, 12:36:57 pm »
Бело Бентли на бугарски таблици шиба у лева лента на аутопут 160 ја бев у налет абер нема да се тргне. Мрдна до кај 180 ама си остана у лева лента, не ми се праеше егзебиции да не стисне и останам ко посран у средна ;D
А па муда у песок ако е бентли, абе лепи му се позади браник до штоп, блицкај свири, силувај го брутално таму на среде аутопат еби му мамицата у пи*ка
😂😂😂😂

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1446
« Одговори #12597 на: 26 Август 2018, 14:29:39 pm »
леле нема погрда кола од тоа ферари хечбекот, и овде во живо видов пред некој ден, попрво фиат мултипла би возел.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
« Одговори #12598 на: 26 Август 2018, 14:31:17 pm »
леле нема погрда кола од тоа ферари хечбекот, и овде во живо видов пред некој ден, попрво фиат мултипла би возел.

Што рече!  :o
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #12599 на: 26 Август 2018, 14:31:29 pm »
Среќа не си се заебал Спарк што си земал, со Ferrari GTC4 Lusso ќе се изедеше жив. ;D