Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Не е еден Леџенд Еден има службен на Макпетрол, еден има спуштен со издуви на Стефче S2000 итн...
епа изгледа овој со издувите е,страшен звук вади колата
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ѕвер е Кадилаков? Ваков ист, во соседството кај мене, ама незгодно ми беше да сликам имаше луѓе околу него...
За ништо не го бива.......Како новогодишна елка е ......Качи го на тротоар ке му светне некоја ламбичка..и ајдеееее не пали.Па ке дојде шлеп на на сервис па курци па палци............не е толку совршенство како што изгледаОва ти го кажувам од искуство со вакво чудо
Лепота...Само замерка за бандажите МАК ако е тој.
Цитат: godofspeed на 09 Февруари 2014, 18:18:52 pmЗначи каначка америчка Цитат: Drive-r на 09 Февруари 2014, 19:39:33 pmЛепота...Само замерка за бандажите МАК ако е тој.Не се бандашите како на сликата, погрди се... Ај утре ако е пак паркиран во соседството, ќе го сликнам (инаку со СК таблици е)
@Drive-R: Ако Cadillac Marmalade ти е лепота, јасна ми е твојата опсесија со Круз.