Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Stratro на 26 Април 2012, 11:28:59 amOd temava mi ide ili raketar da stanam, ili politicar (citaj direktor za 2-3 god) ili da se spakuvam i nadvor od drzavava.3 -те тажни врби коштаат околу 300 000 евра.
Od temava mi ide ili raketar da stanam, ili politicar (citaj direktor za 2-3 god) ili da se spakuvam i nadvor od drzavava.
Новото Maserati што беше на хомологација на машински го купил професор од истиот факултет
ПП, многу ме интересира кој е Али претпоставувам веќе.
Нема мито, баш си е ок професорот. Си има негова фирма, па од таму му се парите.
Овој типацот знам кај живее и кај го паркира чудово Го имам еднаш видено дека мангупот се качи на тротоар пред семафорите на рекорд и отиде да си јаде во Гирадико...
Цитат: Fic_CC на 26 Април 2012, 17:28:57 pmНема мито, баш си е ок професорот. Си има негова фирма, па од таму му се парите.Кажете кој е што се срамите толку
Techart da ne e, kafeavo kabrio?
Цитат: Matej на 26 Април 2012, 17:46:01 pmЦитат: Fic_CC на 26 Април 2012, 17:28:57 pmНема мито, баш си е ок професорот. Си има негова фирма, па од таму му се парите.Кажете кој е што се срамите толку Кој е де? Кочо? Колку гo криете, ко да сте го виделе како убива човек