Автор Тема: Авто-маркети/Авто-козметика низ Скопје  (Прочитано 124220 пати)

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Одг: Авто-маркети/Авто-козметика низ Скопје
« Одговори #75 на: 24 Април 2012, 21:01:12 pm »
Мислам Симо дека го спомна види со него.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Пораки: 1857
  • Renault Megane R26
« Одговори #76 на: 24 Април 2012, 21:16:48 pm »
Dali nekoj go koristel ovoj proizvod od sonax.????? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Samo ovoj go ima vo atomen kaj pmf a isto i vo hubo.  Prasuvam zosto sakam da zemam kvalitetna  kozmetika za maska a ne od onie sto se mrsni i svetat.
Ima napomena deka ostava matt-finish,,, ili slicen ako koristel nekoj kazete iskustvo.

Одлично,земи нема да згрешиш,не остава мрсно и не свети а убаво чисти и пријатно мириса.Оди до хубо има 50% попуст на некои Сонакс производи од 20.04 до 20.5

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #77 на: 24 Април 2012, 21:40:54 pm »
Јас го користам! Одличен продукт. Мат финишот е „as new" не свети, не е мрсен, и дава длабок темен чист впечаток на инструмнент таблата. Скуп е малце да га е*ем!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #78 на: 24 Април 2012, 22:06:12 pm »
Уууууу фалби, а? А јас многу мрзам да свети мрсно - дава впечаток на старо па оправано возило. Ај ќе го пробам чим го фалите, ем гледам пишува и Matt-effect па ваљда нема да свети. :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #79 на: 24 Април 2012, 22:08:24 pm »
Гарантирано не свети. И стилото и алфата го искусиле средствто.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Sashe90

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 718
« Одговори #80 на: 26 Април 2012, 13:48:01 pm »
се подновив денес од Еуростил со следново http://euro-stil.com.mk/proizvodi/sredstva-polituri-sprej-samponi-restavratori-korektori/sprej-za-poliranje.html

Отсутен sase07

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 547
« Одговори #81 на: 26 Април 2012, 14:22:34 pm »
Dali nekoj go koristel ovoj proizvod od sonax.????? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Samo ovoj go ima vo atomen kaj pmf a isto i vo hubo.  Prasuvam zosto sakam da zemam kvalitetna  kozmetika za maska a ne od onie sto se mrsni i svetat.
Ima napomena deka ostava matt-finish,,, ili slicen ako koristel nekoj kazete iskustvo.
nema da zgresis i jas go koristam

Одлично,земи нема да згрешиш,не остава мрсно и не свети а убаво чисти и пријатно мириса.Оди до хубо има 50% попуст на некои Сонакс производи од 20.04 до 20.5

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #82 на: 26 Април 2012, 15:20:46 pm »
Земав вакво исто, или слично од сонакс. Пребришав све внатре - како ново е. И некако дава оригинален сјај, не свети како подмачкано. :) Препорака.

Отсутен dame

• Сениор
  • Пораки: 3226
    • https://www.facebook.com/pages/Hemisko-I-Poliranje-Na-Vozila/373554479331896
« Одговори #83 на: 23 Мај 2012, 23:19:06 pm »
imate i mat sprej za maska i od k2 i od firmata na oto-top [eurostil]isto taka se mnogu dobri a ne se skapi tolku

Отсутен shajka

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 166
« Одговори #84 на: 25 Мај 2012, 08:57:27 am »
nema da zgresis i jas go koristam

Kolku pari e ova? Vo Hubo Shine verzijata bese 200 denari so 50% popust.

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Пораки: 1857
  • Renault Megane R26
« Одговори #85 на: 25 Мај 2012, 08:59:15 am »
Околу 400,нема попуст на ова.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
« Одговори #86 на: 25 Мај 2012, 11:54:29 am »
ова го имам од кога ја имам колата одма го купив за чистење бидејки е мат, несакам немат :D

одлично си врши работа

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1887
« Одговори #87 на: 07 Јуни 2012, 23:10:35 pm »
Незадоволен и изнервиран од последните неколку перења во различни перални. Се затопли сега времево, така да перална мене не ме гледа. Прееска си ја перев колата па еве го мојот арсенал кога е колата во прашање, само сунѓерот не ми е сликан, ама и тој е Сонакс, едната страна е микрофибер а другата страна од сунѓерот штознам, како црви се тие за бришење.

И да не се фалам, ама многу ми е убава колава кога ќе ја исперам како јас што сакам, е сега ради бојата таква е максимум два саата, ама тие два саата е лепотица.

Отсутен Auto Car Care

• Редовен
  • Пораки: 1673
  • Mafra.Menzerna.Gyeon
« Одговори #88 на: 08 Јуни 2012, 09:32:53 am »
Средството за фелни чистење замени го со поновиот модел FULL ekekt да пишува на него,ова само мириса гадно но не брка многу работа на прлјави фелни,200 денари е разликата само,шампонот кога веќе користиш сонакс замени го со Sonax glanc шампон 300денари е,еленската замени ја со микрофибер,и на ваква преубава боја фрли едно слојче восок,кога вејќе дома ќе ја миеш,не оставај без восок ауто,опел има мек лак,автопералните може да ти го соголат лакот,посебно тие што перат на четка,бојава е прекрасна,еден мој совет за на крај ,може????јас би и ставил секогаш за 10 минути работа еден слој синтетички восок,ќе праиме муабет потоа како изгледа количево,TW Ice liquid wax :)

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1887
« Одговори #89 на: 08 Јуни 2012, 10:05:46 am »
И јас би сакал да ја поминам со восок, ама колку сум стручен, тоа е друга работа. Да видам еднаш како се прави , ке пробам после сам.
Инаку фала на советот, ако не јас, ке најдам негде да ја поминат со тој синтетички восок.